جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 6840
ميانگين بازدید: 33892
بازديد کل: 139,191,167
میزان ذخایر احتمالی سنگ آهن کشف شده کشور بیش از 4.5 میلیارد تن (دوشنبه 1393/04/30)

ایرنا:
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی گزارشی اعلام کرد: میزان ذخایر احتمالی سنگ آهن اکتشافی کشور افزون بر 4.5 میلیارد تن است که از این رقم بیش از 27 درصد آن در گل گهر کرمان واقع است.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی انجمن نامبرده، ذخایر احتمالی سنگ آهن ایران در منطقه گل گهر کرمان به میزان یک میلیارد و 250 میلیون تن ذکر شده که سهم 27.6 درصدی از کل ذخایر احتمالی این ماده معدنی را به خود اختصاص می دهد.

در عین حال سنگان خراسان رضوی نیز با یک میلیارد و 220 میلیون تن ذخیره احتمالی 26.9 درصد از کل ذخایر را دارد.

همچنین چادرملو و چغارت یزد به ترتیب به میزان 342 و 110 میلیون تن در جایگاه های بعدی قرار دارند.

علاوه بر این میزان ذخایر احتمالی سنگ آهن ایران در سایر مناطق کشور نیز بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تن پیش بینی شده است.

برپایه این گزارش، ذخایر قطعی سنگ آهن گل گهر یک میلیارد تن، سنگان 850 میلیون تن، چادرملو 295 میلیون تن و چغارت نیز با 60 میلیون تن برآورد شد.

سایر ذخایر قطعی سنگ آهن نیز به میزان 380 میلیون تن ارزیابی شده است.

خبرنگار ایرنا درادامه این گزارش افزوده است، طی سه ماهه نخست امسال چهار میلیون و 81 هزار تن سنگ آهن هماتیت دانه بندی به ارزش 284 میلیون دلار صادر شد که از نظر ارزش صادرات غیرنفتی این دوره سهم 3.52 درصدی را به خود اختصاص داد.

میزان تولید سنگ آهن در سال 92 به بیش از 33 میلیون و 693 هزار تن رسید که در مقایسه با رقم افزون بر 32 میلیون و 138 هزار تنی سال 91 رشد 4.8 درصدی را نشان می دهد.

ایران در سال 2013 پس از کشورهای استرالیا، برزیل و آفریقای جنوبی چهارمین صادرکننده بزرگ سنگ آهن به چین بود.

میزان صادرات سنگ آهن ایران در سال گذشته افزون بر 23.5 میلیون تن به ارزش بیش از 1.5 میلیارد دلار ذکر شد.

آمارهای منتشر شده نشان می دهد تعداد 140 پروانه بهره برداری از معادن سنگ آهن کشور وجود دارد که از مجموع 130 پروانه سالانه چهار تا پنج میلیون تن صادرات سنگ آهن صورت می گیرد.

میانگین تولید سالانه پروانه های بهره برداری در حوزه سنگ آهن حدود 30 هزار تن است

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.