جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 31035
ميانگين بازدید: 34315
بازديد کل: 139,180,698
برنامه بانک مرکزی برای ادغام بانکها و موسسه های اعتباری (سه شنبه 1395/03/04)

ایرنا:
‎قائم مقام بانک مرکزی درباره تعداد زیاد بانک‌ها و مؤسسه های مالی و اعتباری و برنامه بانک مرکزی برای کاهش آنها گفت: ادغام و انحلال بانک‌ها و موسسه های مالی و اعتباری در دستور کار بانک مرکزی قرار دارد و این کار در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «اکبر کمیجانی» روز سه شنبه در حاشیه بیست‌وششمین همایش سالیانه سیاست‌های پولی و ارزی در جمع خبرنگاران افزود: باید با جدیت بیشتری به برنامه ادغام بانک‌ها فکر کنیم.
وی با بیان اینکه هنوز برنامه خاصی برای ادغام بانک‌ها وجود ندارد، خاطرنشان ساخت: هنوز برنامه ای درباره اینکه کدام یک از بانک‌ها با یکدیگر ادغام شوند ،وجود ندارد؛ به ویژه موسسه های اعتباری غیردولتی، اما برای برنامه ریزی در این زمینه باید در مجامع و سهامدارانشان تصمیم گیری های لازم انجام شود.
قائم مقام بانک مرکزی ادامه داد: به هر حال بانک مرکزی مطالعات کارشناسی خود را برای چگونگی ادغام و اصلاح ساختار بانک ها در دستور کار قرار داده است.

** بی توجهی بانکها به رعایت نرخ سود مصوب
وی در ادامه درباره رعایت نرخ سود مصوب از سوی بانکها نیز گفت: بانک‌ها نرخ های سود مصوب شورای پول و اعتبار را رعایت نمی کنند و با فرمول‌های خاصی این نرخ را تغییر می دهند.
کمیجانی افزود: بانک مرکزی هر روز نظارت خود را بیشتر کرده و با تیم های بسیار قوی به صورت روزانه و هفتگی در سطح شعب در تهران و شهرستان‌ها نرخ‌های سود را رصد می کند؛ براساس اطلاعات کارشناسی، همه این نظارت ها صورت می گیرد.
این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که «نرخ‌های مصوب ابلاغی از سوی بانک‌ها اجرای نمی شود» نیز گفت: این موضوع را تایید نمی کنم؛ اطلاعات کارشناسی نظارتی در بانک مرکزی به طور جدی و حرفه ای این موضوع را نشان می دهد که بیشتر بانک‌ها نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار را رعایت می کنند.
وی همچنین نرخ رشد اقتصادی امسال‌را بین چهار تا پنج درصد پیش بینی کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.