جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 24052
ميانگين بازدید: 35570
بازديد کل: 139,103,648
مونسان: دستیابی به 2 میلیارد دلار صادرات در صنایع دستی تا پایان دولت دوازدهم هدفگذاری شده است (شنبه 1396/07/29)

ایرنا:
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: دستیابی به 2 میلیارد دلار صادرات در صنایع دستی تا پایان دولت دوازدهم برنامه ریزی شده که با توفیق در بازاریابی امکانپذیر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «علی اصغر مونسان» امروز(شنبه) در مراسم بیست و یکمین سالروز ملی صادرات در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی افزود: 370 رشته به ثبت رسیده صنایع دستی در کشور وجود دارد که تاکنون 400 هزار نفر در این بخش ساماندهی شده اند.
به گفته این مقام مسئول، قابلیت افزایش ساماندهی افراد در این بخش تا 2 برابر این عدد و با احتساب خانواه هایشان تا چهار میلیون نفر وجود دارد.
وی بیان داشت: ایران با وجود دارا بودن پتانسیل های مناسب، اما مقام سی و یکم صادرات صنایع دستی جهان را داراست و پارسال 240 میلیون دلار صادرات در این بخش داشته ایم.
مونسان تاکید کرد: بالا بودن قیمت تمام شده، فقدان مشوق های صادراتی، بازاریابی و تبلیغات ضعیف و نبود برنامه ریزی برای برندسازی، مهمترین چالش های موجود در صادرات صنایع دستی کشور است.
وی با اشاره به اینکه چین به عنوان سومین کشور و قطب صادرات صنایع دستی در جهان، یادآوری کرد: تولید در مقیاس بزرگ و افزایش تیراژ تولید، استفاده از نیروهای جوان و کاربردی بودن صنایع دستی این کشور متناسب با ذائقه مشتریان، مهمترین دلیل موفقیت چینی ها در این عرصه است؛ این در حالی است که ما چندان به ذائقه مشتریان خود توجه نداریم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با اشاره به توان ایجاد اشتغال با سرمایه گذاری اندک در بخش صنایع دستی که با 200 تا 300 میلیون ریال می توان یک شغل ایجاد کرد، گفت: این در حالی است که متوسط سرمایه گذاری لازم برای ایجاد یک شغل در سایر بخش های اقتصادی پنج میلیارد ریال است.
وی خاطرنشان کرد: برای ایجاد 70 هزار شغل در بخش صنایع دستی و به همین تعداد در بخش گردشگری برنامه ریزی شده است.
مونسان تصریح کرد: مطابق آمارهای جهانی، ارزش صادرات گردشگری ایران در سال 2015 تنها 1.7 درصد از کل صادرات کشور را تشکیل می دهد که متناسب با ظرفیت های موجود کشور با این تمدن کهن نیست.
وی با بیان اینکه امروز گردشگری سومین صنعت بزرگ جهان است، گفت: رتبه ایران در شاخص رقابت پذیری در امر گردشگری 93 در بین 141 کشور جهان است که به هیچ عنوان مناسب نیست.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.