جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 33972
ميانگين بازدید: 34839
بازديد کل: 139,146,962
دستگاه سی ان سی اسفنج در اراک ساخته شد (دوشنبه 1397/06/26)

ایرنا:
دستگاه «سی ان سی» (CNC) اسفنج با تیغه نوسانی برای نخستین بار در کشور از سوی یک شرکت دانش بنیان در مجموعه پارک علم و فناوری استان مرکزی طراحی و ساخته شد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک و مخترع این دستگاه روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: این دستگاه در مبل سازی، ساخته های چوبی، بسته بندی انواع کالای صادراتی، ساخت شیرآلات و صنایع ساختمانی کاربرد دارد.
«معین احمدی» افزود: دستگاه سی ان سی اسفنج با تیغه نوسانی تنها در کشورهای آمریکا، آلمان، استرالیا و چین تولید می شود رای نخستین بار در ایران طراحی و تولید شده است.
او ادامه داد: کیفیت دستگاه سی ان سی اسفنج با تیغه نوسانی از هر لحاظ قابل رقابت با مشابه آلمانی، آمریکایی و استرالیایی بوده و می توان گفت از گونه چینی با کیفیت تر هم است.
این مخترع اراکی بیان کرد: قیمت تمام شده دستگاه سی ان سی اسفنج با تیغه نوسانی آلمانی 160 میلیون یورو و نمونه چینی این محصول نیز 45 تا 50 میلیون یورو است اما بهای تمام شده نمونه تولیدی ایرانی بسیار پایین تر از مشابه خارجی است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک اضافه کرد: پارک علم و فناوری استان مرکزی نسبت به تجاری سازی این محصول اقدام های موثری انجام داده، اما برای ساخت باید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این محصول حمایت کند که مقدمه های این کار نیز فراهم شده است.
احمدی اضافه کرد: تا کنون تنها یک نمونه از این محصول تولید شده و فرآیند تولید آن نیز حدود 2 سال به طول انجامید اما در صورت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می توان با بهره گیری از 15 نیروی کار هر دو ماه یک دستگاه تولید کرد.
او اضافه کرد: برای راه اندازی خط تولید این محصول 30 تا 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که درخواست ها و اقدام های لازم نیز در این خصوص انجام شده و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز قول های مساعدی در این زمینه داده است.
این مخترع اراکی افزود: راه اندازی خط تولید این محصول بین 15 تا 20 فرصت شغلی مستقیم و 30 تا 40 فرصت شغلی غیر مستقیم نیز ایجاد می کند.
182 شرکت به صورت مستقیم زیر نظر پارک علم و فناوری استان مرکزی فعالیت می کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.