جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 27271
ميانگين بازدید: 35902
بازديد کل: 138,951,437
نخستین سیستم هوشمند ملی پایش کندو در یاسوج ساخته شد (دوشنبه 1397/09/26)

ایرنا:
نخستین سیستم هوشمند ملی پایش کندوی زنبور عسل با نام تجاری «کندوی من» در جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد طراحی و ساخته شد.


معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره این طرح گفت: سیستم هوشمند ملی پایش زنبور عسل با تلاش یک تیم از کارشناسان جهاد دانشگاهی، با قابلیت پایش برخط و از راه دور دما و رطوبت داخل و خارج کندو و میزان co2 داخل کندو، طراحی و ساخته شد.
سعید رشیدی که خود ایده‌پرداز و یکی از مخترعان این سیستم است، توانایی سنجش میزان عسل تولید شده از راه دور و مکان‌یابی لحظه‌ای و برخط این کندو از طریق اپلیکیشن قابل نصب روی تلفن همراه را از دیگر امکانات این کندو عنوان کرد.
وی افزود: این کندو همچنین به سیستم اعلام هشدار سرقت از راه دور مجهز است که در صورت سرقت، آژیر اعلام سرقت از طریق اپلیکیشن تلفن همراه به زنبوردار، اطلاع‌رسانی می کند.
رشیدی تجهیز این کندو به برق خورشیدی را از دیگر امکانات آن عنوان کرد و گفت این سیستم به زنبوردار این امکان را می‌دهد که در هر منطقه آب و هوایی از این کندو استفاده کند.
وی این سیستم را قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی دانست و تصریح کرد: قابلیت‌های متنوع در کاربرد و استفاده در مزارع زنبورداری سنتی و مدرن کشور و قیمت تمام شده کمتر از جمله مزایای رقابتی این سیستم است.
رشیدی به میزان ارزآوری ساخت این سیستم در کشور اشاره نکرد اما گفت: تاکنون نمونه کندوی داخلی با این ویژگی‌ها در کشور طراحی و تولید نشده است.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سیستم پایش و مدیریت هوشمند کندوی عسل اختراع شده در جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: این سیستم با نام تجاری «کندوی من» هم‌اکنون در مرحله نهایی ثبت اختراع است.
استاد درس کارآفرینی در دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این طرح از جمله برنامه‌های مرکز خدمات تخصصی آنالیز، تشخیص کیفی و بسته‌بندی عسل است که برای پایش و مدیریت بهتر مزارع زنبور عسل در استان و کشور با هدف تولید عسل بیشتر و باکیفیت‌تر، طراحی و ساخته شده و دانش فنی آن در اختیار جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد است.
رشیدی ادامه داد: این سیستم قابلیت تکمیل و توسعه را دارد و جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد این آمادگی را دارد تا با شراکت سرمایه‌گذاران و ایجاد شرکت دانش‌بنیان، نسبت به تجاری‌سازی این محصول و طرح توسعه آن اقدام کند.
کهگیلویه وبویراحمد به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و پوشش گیاهی متنوع با دو هزار زنبوردار یکی از قطب های تولید عسل در کشور است.
تنوع گونه های گیاهی و دارویی با 1200گونه ،باعث تولید عسل در مزه و طعم های مختلف در این استان شده است.
افزون بر 95 هزار کلنی زنبور در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که سالانه نزدیک به یک هزار تن عسل تولید می کنند.
حدود 450 تن از عسل تولیدی استان به سایر استانها و خارج از کشور صادر می شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.