جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 11880
ميانگين بازدید: 33892
بازديد کل: 139,196,207
افزایش جهانی مصرف آب در گرمای کرونا (پنجشنبه 1399/04/12)

ایرنا:
در حالی که هر روز گزارش‌هایی در خصوص افزایش شمار مبتلایان به بیماری مرگبار کرونا در جهان به گوش می‌رسد و مقام‌های بهداشتی جهان، شستشوی کامل دست‌ها را یکی از مهمترین عوامل پیشگیری از ابتلا به این بیماری مرگبار برشمرده‌اند، ‌نگرانی‌ها در خصوص بحران کم‌آبی هر روز بیشتر می‌شود.

گزارش‌های خبری نشان می دهد مساله کم‌آبی در کشورهایی مانند ایران که بر روی کمربند خشک قرار دارند، در مقایسه با سایر کشورها چشمگیرتر است.

افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در جهان و چگونگی تامین آب سالم برای جوامعی که با خطر کم آبی روبرو هستند، ‌سبب نگرانی مضاعف کارشناسان شده است.

کارشناسان همچنین کمبود آب را یکی از تبعات جهانی بیماری کرونا برشمرده اند.

آمارهای جهانی نشان می دهد با تشدید بیماری کرونا، مصرف آب در کشورهای مختلف به مرز نگران کننده‌ای رسیده است و چنانچه تدابیر خاصی در این خصوص اتخاذ نشود در آینده شاهد کمبود شدید منابع آبی در کشورهایی هستیم که با معضل کم‌آبی روبرو هستند.

به گزارش ان بی سی، سازمان بهداشت جهانی بر این باور است بیش از نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۵ با معضل کم آبی روبرو خواهد شد. در این گزارش همچنین بر لزوم استفاده بهینه از منابع آبی و همچنین صیانت از محیط زیست تاکید کرده است.

اوج مصرف آب و برق در ایران

از آنجایی که از نظر جغرافیایی ایران بر روی کمربند خشک و نیمه خشک قرار گرفته است و میزان نزولات جوی حدود یک سوم تا یک چهارم کمتر از متوسط جهانی است، ‌توجه به معضل کم آبی بیش از پیش اهمیت می یابد.

همچنین افزایش دمای هوا و شست‌وشوهای مکرر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا سبب افزایش بی سابقه مصرف آب و برق در کشور شده است.

در پایان بهار امسال رکورد ۵۷ هزار مگاوات در مصرف برق در ایران به ثبت رسید که این عدد نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۰ هزار مگاوات افزایش داشته است. به همین علت تا خردادماه حدود ۶۰ میلیون لیتر گازوییل در نیروگاه‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

از زمان شیوع بیماری کرونا در ایران و همچنین گرم شدن هوا میزان مصرف آب نیز مانند برق رو به افزایش نهاده است.

به گفته «محمدرضا کرمی‌نژاد» معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب استان تهران مصرف آب در سطح استان در پی گرمای هوا و رعایت مسائل بهداشتی در مقابله با ویروس کرونا افزایش یافته است.

کرمی‌نژاد می گوید میزان مصرف آب در سطح استان از ۳۱ خردادماه تا ۶ تیرماه امسال و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۶ درصد، معادل ۱۹۰ هزار و ۴۹۰ مترمکعب افزایش داشته است  و طی روزهای بعدی نیز روند افزایش مصرف ادامه یافت.

به گفته وی ساکنان استان در این مدت سه میلیون و ۶۵۲ هزار مترمکعب آب مصرف کردند در حالی که مصرف در مدت مشابه سال گذشته سه میلیون و ۴۶۲ هزار مترمکعب بود.

کرمی نژاد با تاکید بر اینکه روند مصرف آب تهران روند افزایشی پیدا کرده است، بیان کرد: با این میزان مصرف و افزایش گرمای هوا، شاهد مصرف چهارمیلیون مترمکعبی خواهیم بود و شرکت آب و فاضلاب در تامین آب دچار چالش خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.