جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 26373
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,530,382
مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی پلیمر با گرایش چاپ راه اندازی شد (سه شنبه 1399/06/11)

ایرنا:
برای نخستین بار در کشور مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی پلیمر با گرایش چاپ در دانشگاه امیرکبیر راه اندازی شد.

«حمید گرمابی» عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر و رئیس دانشکده پلیمر و رنگ این دانشگاه، با اعلام این خبر با اشاره به اهمیت صنعت چاپ به عنوان یکی از صنایع مهم کشور، افزود: با بازنگری انجام شده در رشته مهندسی پلیمر در تاریخ یازدهم تیر ماه امسال، در گرایش چاپ به عنوان یکی از ۹ گرایش اصلی رشته مهندسی پلیمر، مقطع کارشناسی ارشد با هفت درس اصلی و چهار درس اختیاری به تصویب رسید.

وی با اشاره به پذیرش دانشجو در این مقطع از مهر ماه آینده، تاکید کرد: برای توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر این صنعت در کشورمان نیاز به دوره تخصصی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر با گرایش چاپ وجود داشت.

وابستگی بیش از ۸۵ درصدی در صنعت چاپ

در این پیوند، «محمد بیطرفان» رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران در گفت وگو با ایرنا ابراز امیدواری کرد: گرایش چاپ در سایر رشته‌های فنی و مهندسی مثل مهندسی مکانیک در دانشگاه‌های معتبر کشور شکل بگیرد که یکی از نیازهای اساسی کشور است.

وی تاکید کرد: شایسته کشورمان نیست وقتی انقلاب ما فرهنگی بوده و صنعت چاپ به عنوان بزرگ‌ترین صنعت فرهنگی جهان و ایران به شمار می رود، وابستگی بیش از ۸۵ درصدی در این صنعت را شاهد باشیم.

بیطرفان، گردش مالی بیش از یک هزار میلیارد دلاری صنعت چاپ در جهان را یادآور شد و افزود: صنعت چاپ می تواند به عنوان یکی از صنایع راهبردی و خلق کننده ارزش افزوده برای همه صنایع از جمله در حوزه‌های بهداشت و درمان، سیاسی، اجتماعی، صادرات غیر نفتی و غیره به عنوان یک صنعت تکمیل کننده و بازوی توانمندی برای تحقق "جهش تولید" باشد.

وی به طور نمونه، صادرات سالیانه بیش از یک میلیارد دلاری شیرینی و شکلات کشور را مثال زد و گفت: به طور قطع نیمی از این ارزش افزوده و ارزآوری، ناشی از بسته بندی مناسب بوده وابسته به صنعت چاپ کشور است که می‌تواند بازار فروش ما را توسعه داده و خریداران و مصرف‌کنندگان را تشویق به خرید کند.

به گفته این مقام صنفی، اگر به دنبال تحقق کاهش تولید هستیم به طور قطع در صنعت چاپ یکی از ارکان آن است. وی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک می‌توان به توسعه صنعت چاپ و بسته‌بندی را در اسناد بالادستی کشور شاهد باشیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.