جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 26051
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,530,060
بانک مرکزی سیاست‌گذاری نوین پولی را آغاز کرد (شنبه 1399/06/15)

ایرنا:
رییس کل بانک مرکزی گفت: اکنون باید از ساختار سنتی سیاست‌گذاری پولی که ۶۰ سال براساس آن فعالیت شده، فاصله بگیریم و برای تحقق این هدف، پژوهشکده نقش موثری می‌تواند ایفا کند و سیاست‌گذاری نوین پولی را آغاز کرده‌ایم و در اندیشه طراحی مسیری قرار داریم که به واسطه آن بتوان تورم را کنترل و هدف گذاری کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، عبدالناصر همتی امروز در بازدید از پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، گفت: همه ارکان کشور و بخش های اقتصادی مختلف باید با یکدیگر همگن باشند و پژوهشکده نیز نقش تسهیل‌گری را در القا و عملیاتی سازی این مهم ایفا کند.

رییس شورای پول و اعتبار با اشاره به اینکه دبیرخانه کمیته نقدینگی بر عهده پژوهشکده پولی و بانکی است، گفت: بعد از تأکیدات رهبرمعظم انقلاب در سال ۹۷ کمیته نقدینگی دو سال است که در بانک مرکزی شکل گرفته و در این مدت بحث‌ها و پیشنهادات مهمی داشته و این کمیته توانسته منشأ فعالیت‌ها و سیاست‌گذاری‌های مطلوبی باشد و همچنین مسوولیت پژوهش، بررسی و آماده سازی دستور کارهای شورای فقهی نیز به پژوهشکده محول شده است.

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه توجه به تحقیقات کوتاه مدت نیز  در دستور کار پژوهشکده است، افزود: هرچند تحقیقات بنیادی امری مناسب و مورد انتظار است، اما نباید از تحقیقات و بررسی‌های کوتاه‌مدت نیز غافل شد، زیرا بسیاری از گزارش‌های کوتاه‌مدت این نهاد علمی می‌تواند در سیاست‌گذاری بانک مرکزی موثر افتد و علاوه براین، گزارش‌های یاد شده می‌تواند ضمن هشدار به سیاست‌گذار پولی و بانکی، در اجرا و عمل تکمیل‌کننده اقدام های بانک مرکزی باشد.

همتی یادآور شد: باید از ظرفیت پژوهشکده پولی و بانکی برای تبیین ارتباط میان بازارهای مالی بهره گرفت که این امر می‌تواند با همکاری پژوهشی میان بازارهای سرمایه، بیمه و پولی با پیشتازی پژوهشکده پولی و بانکی محقق شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.