جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 21820
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,525,829
ایجاد ۲.۶ میلیون بشکه ظرفیت پالایشی با توسعه گازرسانی (دوشنبه 1399/06/17)

ایرنا:
وزیر نفت با اشاره به توسعه گازرسانی در هفت سال گذشته، گفت: با این حجم گازرسانی، معادل ۲.۶ میلیون بشکه پالایشگاه، سوخت در کشور توزیع و مصرف شده است.

«بیژن زنگنه» امروز (دوشنبه)  در مراسم بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۵۱ طرح گازرسانی در استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه کردها جزو لاینفک تمدن ایران و اسلام بودند، ادامه داد: افتخار می کنم که یک کرد هستم زیرا این قوم همیشه برای استقلال ایران تلاش کرده اند.

وی افزود: مناطقی در استان کرمانشاه است که به گاز وصل نیستند و اعلام می کنم که حتی با سرانه ۲۰ تا ۲۲ میلیون تومان گازرسانی انجام شود.

زنگنه با اشاره به اینکه سرعت گازرسانی خوب شده و اکنون  ۷۷ درصد روستاهای کرمانشاه به گاز متصل است و تا پایان سال به نزدیک ۹۰ درصد می رسیم.

وی این مناطق را دژهای تسخیر ناپذیر دشمنان در طول تاریخ دانست و گفت: استان کرمانشاه برای اینکه به متوسط گازرسانی کشوری یرسد محدودیت نداریم. البته گازرسانی کل استان ۹۵ درصد است و با گازرسانی روستایی به ۹۷ درصد می رسد.

وزیر نفت با اشاره به روز ۱۷ شهریور و گرامی داشت شهدای این روز، افزود: با شکستن طاغوت آن روز به شیرینی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه امسال پویش سبز گازرسانی را جلو می بریم و تا کنون ۲۲ هزار میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده، گفت: تولید پارس جنوبی از ۲۸۰ میلیون به ۷۰۰ میلیون متر مکعب در روز رسیده است.

زنگنه اضافه کرد: ۲.۶ میلیون بشکه پالایشگاه باید ساخته می شد تا سوخت مورد نیاز کشور که امروز از محل گاز تامین می شود را تولید می کردیم. یعنی باید ۱۰ پالایشگاه ۲۶۰ هزار بشکه ای احداث می شد تا سوخت کشور تامین شود.

وی با بیان اینکه می گویند پالایشگاه نزدیم و مخالف پالایشگاه سازی هستیم، تاکید کرد: در اینجا ۲.۶ میلیون بشکه پالایشگاه با حفظ محیط زیست ساخته شده است.

وزیر نفت افزود: نسبت به سال۹۲، صادرات سوخت مایع ۴ برابر شده که بدون گازرسانی انجام نمی شد.

وی گفت: ۳.۳ میلیارد یورو طرح های گازرسانی در هفته های گذشته افتتاح شد که به پشتوانه خطوط ششم و نهم سراسری انتقال گاز، استان های کرمانشاه و کردستان که یکی از نقاط مشکل شبکه گاز بودند به پایداری مطلوب رسیدند.

به گفته وزیر نفت، آثار زیست محیطی گاز رسانی روستایی سال های آینده مشخص می شود.

وی به استفاده از بند ق برای گازرسانی اشاره کرد و گفت: تصمیم درستی بود که مجلس و دولت گرفتند و همزمان اشتغال ایجاد شد.

 زنگنه تصریح کرد: صادرات گاز نسبت به سال ۹۲ دو برابر شدو رکورد ۷۹ میلیون متر مکعب صادرات گاز  در روز را گذراندیم و با قدرت ادامه می دهیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.