جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 21696
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,525,705
کارگران برای احراز هویت به بانک رفاه می روند (سه شنبه 1399/06/18)

ایسنا:
در نشست شورای عالی کار که با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی و معاون روابط کار در وزارت کار برگزار شد، تصویب شد که کارگران برای احراز هویت به جای دفاتر پیشخوان به شعب بانک رفاه کارگران مراجعه کنند. همچنین نمایندگان کارگری مشخص شدن زمان برگزاری جلسات دستمزد را خواستار شدند.

به گزارش ایسنا، دویست و نود و سومین نشست شورای عالی کار با دستور کار بررسی مشکلات سامانه روابط کار و حق الزحمه کارشناسان طرح طبقه بندی برگزار شد و با یک مصوبه پایان یافت.

در این نشست با توجه به مشکلاتی که در خصوص احراز هویت کارگران در سامانه جامع روابط کار در دفاتر پیشخوان به وجود آمده بود پیشنهاد شد که شعب بانک رفاه کارگران برای احراز هویت کارگران درنظر گرفته شود که این پیشنهاد به تصویب اعضای شورای عالی کار رسید.

پیش از این مبلغ پرداختی برای احراز هویت کارگران در دفاتر پیشخوان ۵۰۰۰ تومان اعلام شده بود اما دفاتر پیشخوان بابت احراز هویت کارگران مبلغ ۱۸ هزار تومان دریافت می کردند که پرداخت این مبلغ برای کارگران مشکل بود. مصوبه شورای عالی کار برای اجرایی شدن نیازمند تبدیل بخشنامه از سوی وزارت کار خواهد بود.

 افزایش حق الزحمه کارشناسان و مشاوران طرح طبقه بندی نیز در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

چمنی ـ نماینده کارگران در شورای عالی کار از درخواست گروه کارگری برای مشخص شدن زمان برگزاری جلسات دستمزد خبر داد و به ایسنا، گفت: در بحث دستمزد نمایندگان کارگری درخواست کردند که زمان برگزاری جلسات دستمزد سال آینده از حالا مشخص شود تا حواشی و چالشهای آخر سال مجددا تکرار نشود.

به گفته وی گروه کارفرمایی و دولت معتقد بودند که در بحث دستمزد باید اطلاعات و آمار بانک مرکزی در انتهای سال استخراج شود و سپس به بحث دستمزد ورود کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.