جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 10999
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,515,008
افزایش ۳۵ درصدی عرضه گوشت گوسفندی (سه شنبه 1399/07/01)

ایرنا:
رییس شورای تامین دام کشور با بیان اینکه میزان عرضه گوشت قرمز بیش از تقاضای بازار است، گفت: با افزایش جمعیت دامی در بهار و تابستان امسال، میزان عرضه دام زنده سبک ۵۰ درصد و گوشت گوسفندی ۳۵ درصد افزایش یافته است.

«منصور پوریان» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: طبق آمارها عرضه دام زنده سبک ۵۰ درصد، گوشت گوسفندی ۳۵ درصد، گوساله زنده ۴۰ درصد و گوشت گوساله ۲۵ درصد رشد یافته که این میزان بیش از تقاضای بازار بوده است.

رییس شورای تامین دام با بیان اینکه به دلیل شیوع کرونا با کاهش مصرف گوشت قرمز روبرو هستیم، اظهارداشت: به دلیل زایش های صورت گرفته در بهار و تابستان امسال در بخش تولید دام زنده و عرضه گوشت قرمز شرایط خوبی داریم.

پوریان تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده سبک درب دامداری بین ۴۱ و ۴۲ هزارتومان و گوساله زنده بین ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان است این درحالیست که نرخ دام سبک در بازار به دلیل حضور دلالان تا ۴۸ هزارتومان به فروش می رسد.

رییس شورای تامین دام گفت: با توجه به شرایط خوب تولید و عرضه گوشت در بازار باید هر کیلوگرم گوشت گوسفندی با قیمت منطقی ۹۰ هزارتومان و گوساله  ۸۰ هزار تومان به دست مصرف کنندگان برسد.

وی با بیان اینکه نیاز کشور به گوشت قرمز سالانه نزدیک ۹۰۰ هزارتن است که حدود ۱۰ درصد آن از محل واردات تامین می شود، افزود: در صورت ادامه زایش ها و افزایش جمعیت دامی سبک و سنگین برای سال آینده دیگر نیازی به واردات گوشت قرمز نیست و می توانیم گوشت مورد نیاز صنعت را از محل داخل تامین کنیم.

پوریان اظهارداشت: امیدواریم با افزایش تولید جمعیت دامی بزودی در تولید گوشت قرمز مورد نیاز کشور به خودکفایی برسیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.