جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 8990
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,512,999
کاهش ۹۰ درصدی هزینه تامین سوخت با توسعه سی.ان.جی (پنج شنبه 1399/07/03)

ایرنا:
گازسوز کردن دو میلیون خودرو در حالی هزینه‌ای ۸۰۰ میلیون دلاری دارد که اگر قرار بود به اندازه مصرف این خودروها یعنی حدود ۲۰ میلیون لیتر بنزین، ‌پالایشگاه در کشور احداث شود،‌ هزینه‌ای هشت میلیارد دلاری نیاز بود که نشان می‌دهد با این اقدام هزینه تامین سوخت تا ۹۰ درصد پایین می‌آید.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، توسعه صنعت سی.ان.جی در ایران بیش از یک دهه است که مورد توجه قرار گرفته، زیرا شبکه گاز در سراسر ایران گسترده شده و در حال حاضر ۹۸ درصد جمعیت شهری و ۸۲ درصد جمعیت روستایی به شبکه گاز دسترسی دارند.

از همین رو تصمیم بر آن شد تا سی.ان.جی به عنوان سوخت مکمل به سبد حمل و نقل کشور اضافه شود تا علاوه بر حفظ محیط‌زیست، در مصرف سوخت مایع از جمله بنزین نیز صرفه‌جویی شود.

با توسعه همین صنعت در کنار افزایش ظرفیت پالایشی کشور بود که ایران توانست به جمع صادرکنندگان بنزین وارد شود و صادرات فرآورده‌های نفتی در دولت تدبیر و امید رشدی چهار برابری را تجربه کند.

مصرف سی.ان.جی کشور در حال حاضر روزانه ۲۵ میلیون متر مکعب است. این در حالی است که به گفته سرپرست پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اگر قرار بود این حجم سوخت با بنزین تامین شود، ‌نیاز بود تا پالایشگاهی با سرمایه‌گذاری هشت میلیارد دلار در مدت زمان چهار سال  احداث شود.

این در حالی است که  ‌اگر یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی به دو میلیون خودرو افزایش پیدا کند و دوگانه‌سوز شود، ‌تنها نیازمند ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار است که صرفه‌جویی ۲۰ میلیون لیتری را محقق می‌کند.

محمد رضایی همچنین تاکید کرده که  بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون لیتر صرفه‌جویی در مصرف ‌سوخت مایع با تبدیل یک میلیون و ۶۴۰ هزار خودروی عمومی محقق می‌شود.

سرپرست پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد: بنابراین می‌توان به جای سرمایه‌گذاری هشت میلیارد دلاری، ۸۰۰ میلیون دلار هزینه کنیم و با تولید خودروی سی.ان.جی‌سوز به همان هدف برسیم.  

این اعداد نشان می‌دهد که می‌توان با دوگانه‌سوزکردن خودروها و استفاده از ظرفیت خالی صنعت سی.ان.جی که در حال حاضر بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون متر مکعب در  روز است با کاهشی ۹۰ درصدی در هزینه‌ها، ‌سوخت مورد نیاز را تامین کرد.

در واقع وزارت نفت توانسته با توسعه صنعت سی.ان.جی،‌ پالایشگاه مجازی تاسیس کند که به جای ۸ میلیارد دلار هزینه با ۸۰۰ میلیون دلار ساخته می‌شود و در عین حال آلودگی کمتری ایجاد کرده و صادرات را نیز رونق می‌بخشد.

از سوی دیگر با  مصرف سوخت سی.‌ان‌.جی هزینه‌های حمل ونقل خانوار تا ۸۰ درصد کاهش پیدا می‌کند که در اقتصاد کشور موثر خواهد بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.