جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 9013
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,513,022
طلای سیاه ۳ درصد ارزان شد (شنبه 1399/07/05)

ایرنا:
افزایش ذخیره‌سازی نفت در آمریکا در کنار آغاز موج دوم شیوع کرونا در جهان باعث شد تا قیمت نفت در معاملات هفته گذشته تا سه درصد کاهش را تجربه کند.

نفت خام را می‌توان در شمار اقلامی دانست که به دلیل شیوع کرونا بیش از مواد دیگر با کاهش قیمت همراه شده است.

کاهش قیمت آنچنان سریع و شدید بود که قیمت نفت خام از ۶۰ دلار در هر بشکه در ابتدای سال ۲۰۲۰ ( ۱۲ دی ۹۸) به ۱۵ دلار در ماه آوریل(اردیبهشت) رسید. یعنی به فاصله حدود چهار ماه،‌ طلای سیاه ۷۵ درصد از ارزش خود را از دست داد.

با این حال با فروکش کردن موج اول کرونا در جهان، در کنار کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه ای اوپک پلاس، قیمت نفت از مدار کاهش خارج شد و دوباره بالا رفت.

این افزایش تا ۴۰ دلار در هر بشکه ادامه داشت و به نظر می‌رسد با توجه به شرایط موجود در بازار، قیمت ‌ها در کانال ۴۰ دلاری تثبیت شده است.

با این حال نگرانی‌ها نسبت به آغاز موج دوم شیوع کرونا، زمینه را برای کاهش قیمت فراهم کرده است زیرا در این صورت ممکن است محدودیت‌ها تشدید شده و تقاضا برای نفت با کاهش همراه شود.

از سوی دیگر افزایش ذخیره‌سازی نفت در آمریکا نیز می‌تواند فشار مضاعفی بر قیمت نفت داشته باشد.

با توجه به این دو عامل در معاملات هفته‌ای که گذشت، ‌قیمت نفت برنت با افتی سه درصدی از ۴۳ دلار و ۱۵ سنت به ۴۱ دلار و ۹۲ سنت کاهش پیدا کرد.

نفت شاخص آمریکا نیز ۲.۵ درصد از ارزش خود را در معاملات هفته گذشته از دست داد و از ۴۱ دلار و ۱۱ سنت تا ۴۰ دلار و چهار سنت پایین آمد.

با این حال ممکن است با آغاز فصل سرما در نیمکره شمالی و افزایش تقاضا برای سوخت، قیمت نفت بتواند قله ۵۰ دلاری را نیز فتح کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.