جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 9047
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,513,056
پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره (یک شنبه 1399/07/06)

خبرگزاری فارس:
مجری طرح چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد که در سال جاری بیش از ۵میلیون تن چغندرقند بهاره در کشور تولید می‌شود.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، پیمان حصادی با اشاره به دوره برداشت چغندر قند بهاره و بهره برداری از کارخانه‌های قند کشور از اواخر شهریورماه سال جاری در استان‌های غربی از جمله آذربایجان غربی و اردبیل گفت: تاکنون محصول بیش از ۱۱۰۰ هکتار از مزارع برداشت و حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند با متوسط عیار قند بالای ۱۶ درصد، تولید و تحویل کارخانه های قند طرف قرارداد شده است.

وی افزود: با توجه به سطح قابل برداشت حدود ۹۹ هزار هکتاری چغندر قند بهاره کشور و وضعیت مطلوب اکثر قریب به اتفاق مزارع، پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری بیش از ۵ میلیون تن چغندر قند بهاره در کشور تولید و برای فرآوری و استحصال شکر، تحویل کارخانه‌های قند سراسر کشور شود.

به گفته حصادی، کشت چغندر قند پائیزه با شروع سال زراعی از مناطق جنوبی کشور (خوزستان)، آغاز شده است.

وی با اشاره به کشت قراردادی چغندرقند «مبتنی بر کشاورزی قراردادی»، گفت: همچنین تعامل خوبی با بخش‌های مختلف از جمله کارخانه‌های قند در زمینه تأمین و تدارک نهاده‌ها و سایر عوامل موثر در تولید در چغندر قند پائیزه در سطح کشور انجام شده و انتظار می‌رود کشت پائیزه چغندر قند سال جاری با استقبال خوب کشاورزان روبرو شود.

وی تصریح کرد: با توجه به بالا بودن میزان بهره‌وری تولید و آب در چغندر قند پائیزه، پیش‌بینی می‌شود، ضمن صرفه‌جویی حدود ۱۴۰ میلیون متر مکعبی آب بیش از ۱.۲ میلیون تن چغندر قند پائیزه نیز تولید و تحویل کارخانه‌های قند شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.