جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 7048
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,511,057
صادرات محصولات کشاورزی جنوب کرمان به روسیه بررسی شد (شنبه 1399/07/12)

ایرنا:
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از نشست مجازی خود و سایر مدیران حوزه بازرگانی این منطقه با بخش اقتصادی سفارت ایران در کشور روسیه برای بررسی روند صادرات محصولات کشاورزی خبر داد.

به گزارش دریافتی روز شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، در این نشست که با همکاری اتاق بازرگانی استان برنامه‌ریزی شد، سعید برخوری ضمن معرفی ظرفیت‌های بخش کشاورزی هفت‌گنج، مهم‌ترین مزیت این منطقه را تولید محصول سالم و خارج از فصل اعلام کرد و گفت: محصولات جنوب زمانی تولید و به بازار عرضه می‌شوند که بیشتر بخش‌ها و مناطق کشور روسیه در سرما و یخبندان به سر می‌برد.

وی افزود : در حال حاضر صادرات به کشور روسیه صورت می‌گیرد اما میزان این صادرات متناسب با ظرفیت‌های منطقه‌ای نیست لذا باید برنامه‌ریزی لازم از طریق اتاق بازرگانی استان و با دعوت از تجار روسی و ایرانی انجام شود.

برخوری تصریح کرد: بسته‌بندی مناسب، حمل و نقل سریع و آسان و آشنایی با استانداردهای کشور روسیه از جمله نکاتی هستند که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: منطقه جنوب کرمان با توجه به ظرفیت‌های کم‌نظیر خود و شرایط اقلیمی خاص توانایی تولید انواع محصولات درخواستی از سوی کشور روسیه را دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مهمترین مشکلات موجود در زمینه صادرات محصولات کشاورزی به کشور روسیه را  معطلی کامیون‌های حمل محصولات کشاورزی در مرز و همچنین نبود قرارداد معتبر بین تولیدکننده و صادرکننده محصولات کشاورزی اعلام کرد.

وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در حال حاضر اجرای برنامه کشاورزی قراردادی را در دستور کار خود داده که در حال کارشناسی و مطالعه است و به محض اجرایی شدن این طرح، کمک بسیار بزرگی به اقتصاد منطقه می‌شود.

سالانه بیش از چهار و نیم میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.