جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 5057
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,509,066
تابستان امسال ۳۵۵ هزار راس گاو و گوساله پروار شد (یکشنبه 1399/07/13)

ایرنا:
پرواربندی به عنوان راهکاری برای افزایش بازدهی دام به شمار می‌رود که بر اساس اعلام مرکز آمار در تابستان امسال ۲۹۹ هزار راس گاو و گوساله متولد و ۳۵۵ هزار راس، پروار شده است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، گوشت یکی از مهمترین و اساسی‌ترین منابع پروتئین حیوانی و اصلی‌ترین ماده غذایی مورد نیاز انسان‌هاست. از این‌رو با توجه به رشد سریع جمعیت چاره‌ای جز افزایش تولیدات دامی نیست. افزایش تولیدات دامی با افزایش تعداد واحدهای دامی و افزایش بازده واحد دامی حاصل می‌شود.

پرواربندی یکی از روش‌هایی است که می‌تواند ظرفیت بازدهی را در هر واحد دامی افزایش داده و همزمان با افزایش تولید گوشت، کیفیت لاشه را نیز افزایش دهد. همچنین این روش موجب اشتغال زایی، کاهش واردات گوشت، اقتصادی شدن و سوددهی بیشتر واحدهای تولیدی است و امروزه موردتوجه پرورش دهندگان بیشتری واقع شده است.

مرکز آمار، نتایج حاصل از آمارگیری تعداد و تولیدات فصلی دام سنگین (گاو و گوساله) در تابستان امسال را منتشر کرد. براین اساس تابسان امسال یک میلیون و ۸۹۰ هزار تن شیر گاو در دامداری‌های کشور تولید شده است.

یافته‌های دیگر این طرح آمارگیری نشان می‌دهد تعداد گاو و گوساله موجود در دامداری‌های کشور در پایان این فصل چهار میلیون و ۸۵۰ هزار راس دام سنگین در دامداری‌ها وجود داشته که ۲۹۹ هزار راس گوساله در تابستان متولد شده است.

مقایسه آمار نشان می‌دهد که در تابستان امسال نسبت به قصل قبل آن، مقدار تولید شیر ٣٦ هزار تن و تعداد دام پروار شده، ٢ هزار رأس افزایش یافته است.

براساس اعلام مرکز آمار قیمت یک کیلوگرم گوشت گاو و گوساله در شهریورماه ۸۸ هزار و ۶۳۰ تومان و قیمت یک لیتر شیر پاستوریزه هفت هزار و ۷۰۰ تومان بود.

مرکز آمار روز گذشته قیمت اقلام خوراکی شهری در شهریورماه را منتشر کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.