جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 5035
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,509,044
صنعت فولاد در صدر تامین کنندگان ارز کشور قرار دارد (دوشنبه 1399/07/14)

ایسنا:
هرمزگان بیست و دومین نمایشگاه بین المللی فولاد ایران(سمپوزیوم فولاد کشور) ، صبح چهاردهم مهر با حضور خداداد غریب پور معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت ، مدیران و فعالان حوزه صنعت فولاد کیش در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی کیش شروع به کار کرد. این سمپوزیوم هرساله توسط انجمن آهن و فولاد ایران برگزار می شود که به علت شیوع ویروس کرونا ، از اسفند سال گذشته به تاریخ فوق تغییر پیدا کرد و تا شانزدهم مهر ادامه خواهد داشت.

 خداداد غریب پور،  معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)  صبح امروز(۱۴ مهرماه) در مراسم افتتاح سمپوزیوم فولاد کشور در کیش، افزود: میزان تولید فولاد در هشت ماهه اول سال فعلی میلادی در کشور نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی میزان تولید فولاد کشور در هشت ماهه سال گذشته میلادی را ۱۶.۷ میلیون تن و سال جاری را ۱۸.۶ میلیون تن اعلام کرد.

معاون وزارت صمت، صنعت فولاد کشور را با ۸ میلیارد دلار صادرات در سال گذشته، بزرگترین تامین کننده ارز کشور از طریق صادرات غیر نفتی اعلام کرد و افزود برای ارتقا زیرساخت ها و زیربناهای مورد نیاز در این صنعت به ۵ میلیارد یورو سرمایه گذاری نیاز است.

وی استخراج در عمق را یکی از نیازهای مهم این صنعت دانست و تاکید کرد باید در این زمینه تحقیق و سرمایه گذاری انجام شود.

رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) از افزایش ۵۰ درصدی طرح های پژوهشی در این سازمان خبر داد و گفت: تلاش کرده ایم با تقاضامحور کردن پژوهش، نیازهای واحدهای صنعتی را با استفاده از توانمندی دانشگاه ها بر طرف نماییم . وی افزود بیش از ۱۷۰ نیاز تحقیقاتی شناسایی و به دانشگاه ها اعلام شده است.

در این نمایشگاه ۲۵۴ شرکت داخلی و خارجی در ۲۱۵ غرفه حضور دارند که ۲۵۰ شرکت داخلی  و به دلیل شرایط موجود و بیماری کرونا تنها ۴ شرکت خارجی از دو کشور آلمان و اسپانیا در این نمایشگاه شرکت کرده اند. موضوعات و محصولات ارائه شده در این نمایشگاه شامل تجهیزات خطوط تولید، مواد اولیه، فرآورده‌های دیرگداز، روانسازها است.

از ویژگی‌های عمده و شاخص این نمایشگاه می‌توان به حضور بزرگترین نمایشگاه تخصصی فولاد ایران طی ۱۵ سال اخیر، ورود ۲۷ شرکت از ۵۰۰ شرکت برتر کشور طی امسال بر اساس رتبه بندی سازمان مدیریت صنعتی اشاره کرد.

 این نمایشگاه در مکانی به مساحت ۱۷۰۰۰ مترمربع در محل نمایشگاه‌های دائمی کیش در تاریخ ۱۴ تا ۱۶ مهرماه، از ساعت ۱۷ الی ۲۲ برگزار خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.