جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 51434
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,502,639
احداث پست‌های فوق توزیع در غرب تهران در دستور کار قرار دارد (چهارشنبه 1399/07/23)

ایسنا:
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به اجرای مانور تعمیرات جهادی شرکت توزیع برق استان تهران در شهرستان‌های غرب استان تهران با حضور ۴۸۰ نفر در قالب ۱۲۶ اکیپ عملیاتی در راستای افزایش تاب‌آوری و اصلاح شبکه‌های فرسوده، گفت: احداث پست‌های ۶۳ کیلوولت در شهریار، قدس و ملارد به منظور افزایش ظرفیت و بهره‌وری بیشتر در دستور کار است.

به گزارش ایسنا، حاجی رضا تیموری صبح امروز در حاشیه بازدید از مانور تعمیرات جهادی شرکت توزیع برق در شهرستان‌های غرب استان تهران اظهار کرد: با توجه به وظیفه شرکت توزیع مبنی بر ارائه برق دائم و پایدار به مشترکان، در راستای بازسازی و اصلاح شبکه‌های فرسوده و تاب‌آوری شبکه توزیع این مانور به اجرا درآمد.


وی افزود: امروز ۴۸۰ نفر در قالب ۱۲۶ اکیپ عملیاتی در ۴ منطقه برق شهریار، اندیشه، ملارد و قدس در حال اجرای فعالیت و مانور هستند و در راستای انتظار به حق مردم، کاهش تلفات شبکه، کاهش خاموشی‌ها و کاهش انرژی توزیع نشده با حضور همکاران این مانور جهادی در حال برگزاری است.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران بیان داشت: محدوده عملیاتی منطقه برق شهریار در محدوده پل بادامک و نصیرآباد، منطقه برق ملارد، درمارلیک محدوده میدان ارتش  و مصلی ملارد، منطقه برق شهرقدس در محدوده خیابان ولیعصر و خیابان عمارت و منطقه برق اندیشه در محدوده خیابان اصلی فاز یک، فاز ۳ و شهرک صدف خواهد بود.


تیموری گفت: مشابه این مانور در گذشته صورت پذیرفته و قطعا پایان اینگونه اقدامات نخواهد بود و مانورهای بعدی نیز ادامه خواهد داشت که انشالله موجبات رضایتمندی مردم عزیز را به همراه خواهد داشت .


وی ادامه داد: اهم اقدامات مانور تعمیرات جهادی امروز اصلاح ۴ فیدرهای پرعارضه ، نصب ۳ دستگاه سکسیونر قابل قطع زیر بار، اصلاح کلمپ انشعابات و بالانس کردن بار خطوط ، نصب علائم هشداردهنده بر روی خطوط ، نصب و تعویض چراغهای معابر، تعویض کلید فیوزهای معیوب، ایمن سازی دریچه‌های پایه‌های روشنایی و رفع حریم شبکه ها خواهد بود.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران خاطرنشان کرد: یکی از مباحث مورد تاکیدمقام معظم رهبری ،اصلاح شبکه‌های فرسوده است و لذا با این اقدامات شبکه‌های فرسوده و تخریب شده اصلاح و بازسازی می‌شوند.


طبق اعلام شرکت توزیع برق تهران، تیموری گفت: اینگونه اقدامات کاهش قطعی برق را به همراه خواهد داشت، ضمن تشکر و قدردانی از مشترکان فهیم استان از آنان درخواست داریم با همکاران شرکت توزیع برق همکاری لازم را در حوزه مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف انرژی ، به منظور پایداری تامین برق و کاهش بهای پرداختی بهای انرژی خود را داشته باشند.


وی ادامه داد: برق منطقه ای تهران با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان در سال جاری پست‌ سیار صفا دشت در ملارد را احداث خواهند کرد و در سالهای بعد در شهرقدس و شهریار احداث  پستهای فوق توزیع دائم را شاهد خواهیم بود و  خروجی پست‌های پرندک ،باطری سازی و نسیم شهر توسط برق شهریار،احداث و مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت که همگی در راستای تقویت و آزادسازی ظرفیت خطوط موجود است.


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران تصریح کرد: انتظار ما از شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران این است که با استفاده  قوانین موجود، نقدینگی لازم را از منابع استانی و سازمان مدیریت برنامه و بودجه دریافت و در اختیار شرکت خدمات رسان برق قرار دهند تا شرکت توزیع برق و شرکت برق منطقه‌ای بتوانیم ظرفیت موردنیاز برای پاسخگویی به نیاز مشترکان وحضور سرمایه‌گذاران در منطقه را فراهم کنیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.