جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 51564
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,502,769
هیچ شرایطی باعث توقف فعالیت بنادر کشور نشده است (یک شنبه 1399/07/27)

ایرنا:
مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی گفت: تاکنون هیچ شرایطی باعث حتی یک ساعت توقف و رکود بنادر تجاری کشور نشده و تمامی فعالیت‌ها در اسکله‌ها و بنادر به صورت شبانه روزی و بدون وقفه برای بارگیری انواع محموله‌های صادراتی و تخلیه محموله‌های وارداتی در جریان است.

 به گزارش روابط عمومی بنادر ودریانوردی، محمد راستاد روز یکشنبه در بازدید از ترمینال‌های کانتینری و فله مجتمع بندری شهید رجایی افزود: با وجود تمامی تحریم‌ها و تهدیداتی که به صورت ناعادلانه و غیرقانونی بر کشور ما تحمیل شده و تلاش‌هایی که برای ایجاد مشکل در زمینه فعالیت‌های بندری کشور ما صورت می‌گیرد اما روند حمل و نقل و تجارت دریایی کشور در همه بنادر فعال و در حال انجام است.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآورشد: از ابتدای سالجاری تاکنون در تمامی بنادر تجاری کشور که در مجموع دارای ظرفیت ۲۴۶ میلیون تن بوده،  بیش از ۷۰ میلیون تن تخلیه و بارگیری انواع کالا صورت گرفته است.

راستاد بیان داشت:در بنادر هرمزگان نیز بویژه بندر شهید رجایی به عنوان بندر اصلی کشور فعالیت‌ها بی‌وقفه ادامه دارد و از ابتدای سالجاری تاکنون افزون بر ۳۶ میلیون تن تخلیه و بارگیری کالا و ۶۷۰ هزار تی.ای.یو  تخلیه و بارگیری کانتینر صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها و طرح‌های توسعه‌ای در بنادر کشور بیشتر در چارچوب برنامه زمان‌بندی صورت گرفته، درحال اجرا هستند و به واسطه این سرمایه گذاری‌ها ظرفیت‌های جدیدی در بنادر کشور ایجاد خواهدشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهارداشت: بخشی از این سرمایه گذاری‌ها توسط سازمان بنادر و دریانوردی برای ایجاد زیربناها و زیرساخت‌های بندری انجام شده و بخش قابل توجهی از آن نیز سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در راستای ایجاد روبناها و تجهیزات بندری است.

راستاد اظهارامیدواری کرد: تعداد قابل توجهی از این طرح‌ها تا پایان سالجاری به بهره برداری برسند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با همراهی مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از بخش‌های مختلف عمرانی، نفتی و سرمایه گذاری بندر شهید رجایی از جمله روند احداث ساختمان مرجع دریایی، پایانه کانتینری و روند تخلیه و بارگیری کالا در بزرگترین بندر تجاری کشور بازدید کرد و در جریان آخرین فعالیت ها و طرح‌های این بندر قرارگرفت.

راستاد در ادامه جهت بررسی روند ارائه خدمات در بندر امام خمینی(ره)، استان هرمزگان را به مقصد خوزستان ترک کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.