جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 43389
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,494,594
انتظار حمایت های یارانه ای و بلاعوض از دولت داشتیم (چهارشنبه 1399/08/14)

ایسنا:
رئیس نظام صنفی کشاورزی با اشاره به اینکه ارائه " کشاورز کارت" ممکن است تا حدودی مشکل کشاورزان را در تامین نهاده های مورد نیازشان حل کند، گفت: انتظار داشتیم دولت با حمایت های یارانه ای و بلاعوض از تولید برای تامین امنیت غذایی جامعه اقدام کند تا مجددا به خودکفایی در برخی محصولات و عدم وابستگی برسیم.

محمد شفیع ملک زاده در گفت وگو با ایسنا،  در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به افزایش قیمت نهاده های کشاورزی ارائه " کشاورز کارت" به کشاورزان می تواند باری از دوش کشاورزان بردارد و دغدغه های آنان را در تامین نهاده برطرف کند، گفت: وزیر جهاد  کشاورزی با توجه به امکاناتی که در اختیار داشته اند تلاش کردند تا این اقدام را انجام دهد و ارائه این کارت ممکن است تا حدودی به کشاورزان کمک کند. اما اگر تصور کنیم با این کارتی که قرار است بانک کشاورزی برای هرهکتار دو میلیون تومان اعتبار در نظر بگیرد مشکل کشاورز را حل کند، تولید بدون دغدغه انجام شود و کشاورز از شرایط راضی باشد، تصور درستی نیست.

وی با بیان اینکه نهاده های کشاورزی گران شده است و به تبع آن هزینه تولید هم بالا می رود، اظهار کرد: کشاورزان باید برای مبارزه با آفات، امراض و علف های هرز هزینه های بسیاری کنند. قیمت سموم با حذف ارز دولتی افزایش یافته و برخی سموم حتی تا ۶  درصد افزایش قیمت داشته اند.  همین امر کشاورز را تحت فشار قرار داده است و نظارتی هم صورت نمی گیرد.

رئیس نظام صنفی کشاورزی به افزایش قیمت ماشین آلات کشاورزی و خدمات آن اشاره کرد و گفت: کشاورز با نقدینگی خود توان خرید ماشین آلات ندارد و باید از خدمات آنها استفاده کند که هزینه عملیات این ماشین آلات نیز چند برابر شده است. برای مثال اگر یک هکتار زمین را ۲۰۰ هزارتومان شخم می زدند در حال حاضر این رقم کمتر از ۶۰۰ هزارتومان نیست. یا کمباینی که برای برداشت یک هکتار گندم ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزارتومان هزینه داشت در حال حاضر ۷۰۰ هزارتومان شده است و معلوم نیست که تا سال بعد قیمت ها تا چه میزان افزایش یابد.

وی در ادامه گفت: در بخش نیروی انسانی و دستمزد کارگر نیز با افزایش قیمت ها مواجهیم. کارگر در بخش کشاورزی سخت پیدا می شود، زیرا  فعالیت در بخش های دیگر  برای آنها بیشتر از بخش کشاورزی صرفه اقتصادی دارد و برای همین تمایل به کار کردن  بر روی  زمین ها  ندارند یا طلب دستمزد بیشتری می کنند.

ملک زاده با بیان اینکه حذف ارز دولتی از کودهای وارداتی (فسفاته و پتاسه)  باعث شده قیمت یک کیسه کود ۸۰ هزارتومانی به ۵۰۰ هزارتومان برسد، گفت:در بازدیدی که از انبارها داشتم متوجه شدم که کشاورزان قصدی برای خرید کودهای فسفاته و پتاسه ندارند. زیرا معتقدند با این افزایش قیمت ها و از طرفی قیمت خرید تضمینی که چندی پیش دولت اعلام کرد خرید این کودهای شیمیایی صرفه اقتصادی ندارد.

رئیس نظام صنفی کشاورزی در پایان با بیان اینکه "کشاورز کارت"  برای کشاورزان خرده پا آن هم برای تامین حداقل نیازها موثر است، گفت: انتظار داشتیم دولت با حمایت های یارانه ای و بلاعوض از تولید برای تامین امنیت غذایی جامعه اقدام کند تا مجددا به خودکفایی در برخی محصولات و عدم وابستگی برسیم. درکشورهای پیشرفته با وجود اینکه کشاورزان دغدغه تولید ندارند و درآمد کافی نیز دارند دولت برای تامین امنیت غذایی هر فصل کمک های یارانه ای تولید در اختیارشان قرار می دهد و  حتی این کمک ها را افزایش می دهد.

به گزارش ایسنا چندی پیش وزیر جهاد کشاورزی از ارائه " کشاورزکارت" به کشاورزان برای خرید نهاده و کود با اولویت کشاورزانی که گیاهان استراتژیک مانند گندم، جو و دانه های روغنی می کارند، خبر داد.  

انتهای پیام

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.