جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 37336
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,488,541
قیمت گذاری لاستیک به تولیدکنندگان واگذار شد (سه شنبه 1399/08/20)

اقتصاد ایران:
ستاد تنظیم بازار قیمت گذاری لاستیک را به تولیدکنندگان واگذار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ستاد تنظیم بازار در مصوبه‌ای اعلام کرد که لاستیک‌های سواری تولید شده با مواد اولیه ارز نیمایی در چارچوب ضوابط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، مشروط بر اینکه تولید و فروش آن (زنجیره توزیع) در سامانه جامع تجارت ثبت شود، رأساً توسط واحدهای تولیدی قیمت گذاری شوند.

در مصوبه ستاد تنظیم بازار که در دهم آبان ماه صادر شده، آمده است:

۱. مقرر شد لاستیک‌های سنگین وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی با قیمت‌های تعیین شده (مطابق محاسبات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان) از طریق سامانه جامع تجارت و یا حواله سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌ها به فروش برسد.

۲. لاستیک‌های سواری تولید شده با مواد اولیه ارز نیمایی، در چارچوب ضوابط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، مشروط بر اینکه تولید و فروش آن (زنجیره توزیع) در سامانه جامع تجارت ثبت شود، رأساً توسط واحدهای تولیدی قیمت گذاری شوند.

تبصره: عدم رعایت ثبت اطلاعات فروش در سامانه جامع تجارت مصداق تخلف عرضه خارج از شبکه بوده و دستگاه‌های نظارتی مکلفند با متخلفین برخورد قانونی کنند.

۳. نظر به اینکه برخی از لاستیک‌های دپو ده با ارز ۴۲,۰۰۰ ریال بیش از ۸ ماه در انبار عاملین موجود است و علاوه بر تحمیل هزینه‌های تبعی بیشتر برای توزیع کنندگان لاستیک سنگین، تاریخ مصرف آن نیز در حال اتمام است، ستاد تنظیم بازار مصوب کرد که در هر استان کمیته‌ای با ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت و با عضویت اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، استانداری و نهاده‌های نظارتی تشکیل شود تا نسبت به تعیین تکلیف لاستیک‌های دپوشده قبل از سال ۹۹ اقدام کند.

۴. کلیه محموله‌های مواد اولیه ترخیص شده از تاریخ ۲۰ فروردین ۹۹ لغایت یک خرداد ۹۹ به دلیل عدم اعلام قیمت محصولات نهایی تولید شده توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و فروش به قیمت مصوب قبلی، مشمول اخذ ما به التفاوت نرخ ارز نیست.

نرخ مواد اولیه افزایش یافته است / ‏‬میزان افزایش قیمت تایر هنوز مشخص نیست

در این رابطه مصطفی تنها سخنگوی انجمن تایرسازان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در ماه‌های اخیر، قیمت مواد اولیه تولید تایر در کشور شناور شده است؛ به عنوان مثال یکی از مواد اولیه ما که تا دو ماه پیش ۹ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت داشت هم اکنون با قیمت ۲۳ هزار و ۶۰۰ تومان می خریم، همچنین قیمت اس‌بی‌آر که ۱۰ هزار تومان بود هم اکنون به ۴۰ هزار تومان رسیده است.

تصریح کرد: ۳۰ تا ۳۵ درصد مواد اولیه ما وارداتی و مابقی داخلی است و باید بگویم که نوسان قیمت در مواد اولیه داخلی بیشتر بوده است.

تنها افزود: در حال حاضر ثبات قیمت‌ها دشوار شده و به تولیدکنندگان فشار وارد می‌شود؛ از این رو ما درخواست دادیم که مبنای قیمت گذاری تغییر کند. موازین نرخ گذاری یا همان فرمول قیمت گذاری تغییر خواهد کرد، اما هنوز مشخص نیست که چه میزان افزایش قیمت اعمال شود. البته مصوبه ستاد تنظیم بازار هنوز به ما ابلاغ نشده است.

سخنگوی انجمن تایرسازان یادآور شد: نرخ‌های مصوب ما برمبنای دلار نیمایی ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان است در حالیکه هم اکنون نرخ این نوع ارز در سامانه نیما تا ۲۵ هزار تومان دیده می‌شود.

 

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.