جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 33239
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,484,444
لغو سفارش فروش سهام عدالت امکان‌پذیر شد (یک شنبه 1399/08/25)

ایرنا:
شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: آن دسته از سهامداران عدالتی که خواستار لغو سفارش فروش سهام خود هستند می‌توانند از طریق درگاه‌های شرکت‌های کارگزاری یا شعب بانک‌ها اقدام کنند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و  اوراق بهادار و تسویه وجوه، سهامداران عدالتی که نسبت به ارائه سفارش فروش سهام عدالت خود در شبکه کارگزاری یا شعب بانک ها اقدام کرده اما به دلیل نوسانات اخیر بازار سفارش فروش آنها اجرا نشده و مبلغی به حسابشان واریز نشده است، می توانند به درگاه الکترونیکی کارگزاران و بانک ها مراجعه و نسبت به لغو سفارش فروش خود اقدام کنند.

در این اطلاعیه آمده، بدیهی است در صورت عدم مراجعه به درگاه شرکت‌های کارگزاری و عدم لغو سفارش، سهام آنها بر اساس قیمت های روز بازار به تشخیص کارگزار و در چارچوب قوانین و مقررات به فروش رسیده و وجوه حاصل از آن به حساب مشمولان واریز خواهد شد.

گفتنی است، بنا به درخواست تعداد زیادی از مشمولان سهام عدالت مبنی بر ایجاد لغو سفارش فروش، زیر ساخت‌های لازم در اختیار بانک‌ها و شرکت‌های کارگزاری قرار گرفته است به طوری که مشمولان می توانند درخواست لغو سفارش فروش خود را در سامانه های کارگزاران و بانک‌ها ثبت کنند.

به گزارش ایرنا، طرح سهام عدالت یکی از بزرگترین طرح‌های دولت در هفت سال گذشته است که آزادسازی آن پس از سال‌ها وقفه و تلاش برای رفع موانع موجود به نقطه پایان خود نزدیک شد.

براساس این برنامه، در مرحله نخست آزادسازی، یک ماه به مردم برای انتخاب نوع روش مدیریت فرصت داده شد تا اعلام کنند به دنبال مدیریت مستقیم بر سهام خود هستند یا تصمیم دارند سهام خود را به شکل غیرمستقیم و بوسیله شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مدیریت کنند.

از مرداد ماه بازار سهام وارد فاز نزولی شد و بسیاری از مشمولان سهام عدالت به منظور جلوگیری از ضرر و زیان های ایجاد شده به دنبال لغو سفارش فروش خود بودند اما تا چند وقت گذشته این امکان برای بانک‌ها و کارگزاری‌ها فراهم نبود و همین موضوع زمینه اعتراض بسیاری از سهامداران را فراهم کرد.

سهامداران معتقد بودند که ارزش سهام عدالت در زمان سفارش فروش بیش از دو برابر ارزش کنونی بوده است به همین دلیل فروش این سهام در وضعیت فعلی به ضرر ما خواهد بود، این امر موجب شد تا شرکت سپرده گذاری اقدامات لازم جهت حذف سفارش فروش را در دستور کار قرار دهد.

طبق اطلاعات اعلام شده؛ تاکنون همه بانک ها  و بیش از ۷۸ کارگزاری امکان حذف سفارش فروش را برای سهامداران فراهم کرده اند اما با توجه به فراهم شدن امکانات لازم از سوی این شرکت، برخی از کارگزاری‌ها همچنان زیرساخت‌های لازم در این زمینه را ایجاد نکرده‌اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.