جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 32987
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,484,192
تولید انبوه ۱۵ واکسن دام و طیور تا پایان دولت (سه شنبه 1399/08/27)

ایسنا:
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از تولید ۱۵ واکسن دام، طیور و آبزیان تا پایان دولت خبر داد و گفت: این واکسن ها در بخش خصوصی به تولید انبوه می رسند.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری در مراسم رونمایی از بذر واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ظهور شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف را از اتفاقات بزرگ و مهم کشور دانست و افزود: امروز ما شاهد حضور شرکت های دانش بنیان در حوزه های تولید واکسن طیور و آبزیان هستیم.

وی با تاکید بر اینکه بخش دولتی امکان توسعه این نوع محصولات را ندارند، اظهار کرد: ولی در حال حاضر شرکت‌های خصوصی وارد این حوزه شده اند، ضمن آنکه ما شاهد بودیم که این شرکت ها موفق به تولید کیت تشخیص سریع کرونا شدند.

ستاری توانمندی‌های این شرکت‌ها را ناشی از زیرساخت‌های عظیم ایجاد شده در کشور دانست و یادآور شد: وزیر بهداشت در چند هفته گذشته برنامه ریزی برای تولید کیت تشخیص سریع کرونا را اجرایی کرد و امروز ما شاهد بودیم که برخی از کشورها محصولاتی در این زمینه عرضه کردند و دو شرکت دیگر نیز کیت های تولیدی آنها در مرحله تست قرار دارد.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه این اتفاقات نیز در حوزه دامپزشکی در حال رخ دادن است، ادامه داد: این شرکت ها با سرمایه بخش خصوصی ایجاد شده اند که یک اتفاق بسیار درخشان است. چرا که این شرکت ها همراه خود زایش های دیگری را ایجاد خواهند کرد.

ستاری با تاکید بر اینکه تا پایان دولت ۱۵ واکسن دام، طیور و آبزیان به تولید انبوه خواهند رسید، افزود: این محصولات در بخش خصوصی تولید می شوند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه شرکت های دانش‌بنیان در هر حوزه ای که وارد می شوند می توانند در زمان کوتاه به نتیجه برسند، خاطرنشان کرد: این موسسات قوی امروز به تولید بذر واکسن بومی دست یافتند و ما می توانیم واکسن آنفلوآنزا را در کشور تولید کنیم. در گذشته از آنجایی که این محصولات وارداتی بودند تاثیرگذاری کمی داشتند و ما برای اثرگذاری بیشتر باید بذرهای بومی را در اختیار داشته باشیم. چرا که با توجه به نوع پرندگان مهاجر سیستم صنعتی مرغداری در کشور نیازمند دسترسی به بذرهای واکسن بومی است.

وی خاطرنشان کرد: ما برای توسعه این فعالیت‌ها کمیته‌های مشترکی با وزارت جهاد کشاورزی تشکیل دادیم تا شرکت های دانش بنیان بتوانند فناوری‌های مورد نیاز این صنعت را توسعه دهند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.