جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46302
بازديد امروز: 24680
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,475,885
اجرای شیوه نامه ساماندهی بازار زنجیره فولاد (دوشنبه 1399/09/03)

ایرنا:
معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: ستاد اقتصادی دولت تصمیم گرفت برای اجرای شیوه نامه ساماندهی بازار زنجیره فولاد کشور و این دستورالعمل مزیت های متعددی برای حوزه معدن و صنایع معدنی دارد.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی ایمیدرو عصرگاه دوشنبه اعلام کرد، خداداد غریب پور ضمن تاکید بر «حذف سقف رقابت در تعیین قیمت»، افزود: براساس شیوه نامه جدید، دولت قبول کرده که قیمت بر مبنای رقابت در بورس کالا کشف و تعیین شود. بدین ترتیب، روند قیمت گذاری کاملا رقابتی خواهد شد.

الگوی تامین نیاز داخل و صادرات
وی گفت: به منظور تعیین مازاد عرضه بازار و صادرات محصولات، یک الگوی شفاف تعریف شده و برخی نگرانی ها در زمینه وجود امضای طلایی برطرف شده است.
غریب پور افزود: بر اساس این دستورالعمل، تولیدکنندگان زنجیره فولاد، اقدام به عرضه کافی محصولات تولیدی در بورس کالا می کنند و چنانچه تقاضا و معامله نباشد، امکان صادرات خواهند داشت.
رییس هیات عامل ایمیدرو درباره عرضه کافی به بازار، گفت: با توجه به اینکه کلیه محصولات تولیدی زنجیره فولاد در بورس عرضه می شود، بازار دیگر مثل گذشته با کسری روبرو نمی شود و تولیدکنندگان داخلی می توانند به هر میزان که نیاز به مواد اولیه تولید دارند، اقدام به خرید از بورس کالا کنند.

رصد انبارها
غریب پور به رصد انبارها اشاره کرد و افزود: براساس الگوی جدید، سامانه انبارها نسبت به ثبت و ردیابی محصولات خریداری شده از بورس کالا اقدام می کند و نگرانی های مربوط به خرید مواد اولیه با قیمت رقابتی و فروش آن در بازار آزاد با قیمت دیگر برطرف شده است.

اصلاح بهین یاب
وی موضوع اصلاح بهین یاب و ارتباط آن با مالیات بر ارزش افزوده را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: برابر شیوه نامه جدید سامانه های مالیاتی با بهین یاب مرتبط شده و میزان تقاضا علاوه بر شاخص های مصرف برق، انرژی و تولید بنگاه ها، به مالیات پرداختی به دولت نیز مرتبط باشد.

غریب پور تاکید کرد: بدیهی است کاهش ارزش افزوده پرداختی، به معنی کاهش سهمیه خرید از بورس کالا محسوب خواهد شد.
معاون وزیر صنعت درباره نظارت بر عمده فروشی و خرده فروشی هم گفت: یکی از نگرانی های دستگاه های نظارتی، وجود قیمت دوگانه بین بورس کالا و قیمت مصرف کننده نهایی است که در الگوی جدید، قرار شد موضوع بوسیله سامانه های جدید و بازرسی های پیوسته، کنترل شود.

حذف واسطه ها
غریب پور تصریح کرد: واقعیت اینکه قیمت بین بورس کالا برای محصول نهایی مثل میلگرد، با قیمت در بازار نهایی برای مصرف کننده نباید از یک محدوده مجاز فراتر رود و واسطه ها حذف شده و محصول نهایی با قیمت منصفانه به دست مصرف کننده نهایی می رسد که بدین ترتیب افزایش رضایت واحدهای تولیدی خریدار مواد اولیه و مردم مشاهده خواهد شد.
وی پیرامون تعیین قیمت پایه بر اساس شاخص قیمت بین المللی اشاره کرد و گفت: برابر ابلاغیه دولت، قیمت های ناحیه CIS مبنای تعیین قیمت پایه بورس تعیین شده که به شکل روزانه و با تنوع محصولات بیشتر از جمله میلگرد، انواع ورق و شمش بوسیله رسانه های بین المللی از جمله متال بولتن در دسترس است.

وی تصریح کرد: شاخص فوب ایران صرفا برای دو محصول اسلب و بیلت به شکل هفتگی است.

رییس هیات عامل ایمیدرو درباره امکان عرضه اختصاصی برای صنایع پرمصرف، هم توضیح داد: با توجه به رشد تولید بنگاه ها در حوزه خودرو و لوازم خانگی، در شیوه نامه جدید به گونه ای پیش بینی شده تا شرکت ها بتوانند بوسیله عرضه اختصاصی، مواد اولیه خود را با قیمت کشف شده و ثبت در بورس کالا خریداری کنند.

به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی اکنون دهمین فولاد ساز جهان محسوب می شود، پیش بینی شده تا پایان امسال میزان تولید فولاد حداقل به ۳۰ میلیون تن برسد، انتظار می رود در افق ۱۴۰۴ همبه ظرفیت ۵۵ میلیون تن دست یابیم که اکنون نزدیک به ۴۰ میلیون تن است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.