جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 14431
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,465,636
قیمت اوراق مسکن کاهش یافت (چهارشنبه 1399/09/19)

ایسنا:
قیمت اوراق مسکن نسبت به حدود دو هفته پیش روند کاهشی داشته و طبق آخرین قیمت، متاهل های تهرانی برای این اوراق باید ۲۸ میلیون و ۹۴۴ هزار تومان پرداخت کنند؛ درحالی که این رقم در دو هفته قبل حدود ۳۵ میلیون تومان بود.

به گزارش ایسنا، تسه (اوراق) فروردین، اردیبهشت و خردادماه سال گذشته حدودا  ۶۰ هزار تومان قیمت دارند و هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در تیر با قیمت ۵۹ هزار و۵۰۰ تومان، در مرداد با قیمت ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان و در  شهریور با قیمت ۶۰ هزار و ۶۰۰  تومان داد و ستد می شود.

قیمت اوراق مهر، آبان و آذر سال گذشته نیز ۵۹ هزار و ۲۰۰ تومان، ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان و ۵۹ هزار و ۴۰۰۰ تومان بوده و هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در دی، بهمن و اسفند سال گذشته نیز با قیمت‌های ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان، ۶۰ هزار تومان و ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

قیمت تسه از فروردین تا آبان سال جاری

تسه فروردین، اردیبهشت و خرداد سال جاری به ترتیب ۶۱ هزار  تومان، ۶۰ هزار و ۳۰۰ تومان و ۶۰هزار و  ۵۰۰ تومان قیمت دارند. هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن در تیر با قیمت ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان، در مرداد با قیمت ۶۰ هزار تومان و در شهریور با قیمت ۶۲ هزار و ۲۰۰  تومان داد و ستد می‌شود.

این اوراق در مهرماه ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان و در آبان ماه نیز ۶۰ هزار و ۳۰۰ تومان قیمت داشته اند. این گزارش نیز بر اساس قیمت تسه در آبان ماه نوشته شده است.

 قیمت اوراق برای مجردها و متاهل های تهرانی

بر این اساس، با توجه به اینکه مجردهای ساکن تهران می‌توانند تا ۱۴۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۴۰ میلیون تومان جعاله می‌شود؛ بنابراین برای دریافت ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید ۲۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه این تعداد اوراق با تسه ۶۰ هزار و ۳۰۰ تومانی برابر با ۱۲ میلیون و ۶۰ هزار تومان می شود که با در نظر گرفتن ۴۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن باید ۸۰ ورق  به مبلغ چهار میلیون و ۸۲۴ هزار تومان خریداری کنند، رقم آن به ۱۶ میلیون و ۸۸۴هزار تومان می رسد.

زوج‌های تهرانی نیز بر همین اساس می‌توانند تا سقف ۲۴۰ میلیون تومان شامل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۴۰ میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند؛ بنابراین زوجین باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۲۴ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان می شود که همراه با چهارمیلیون و ۸۲۴ هزار تومان وام جعاله که برای آن باید ۸۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند، در مجموع باید ۲۸ میلیون و ۹۴۴ هزار تومان پرداخت کنند.

قیمت اوراق در سایر استان ها

سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر به ۸۰ میلیون تومان رسیده که برای آن باید ۱۶۰ برگه خریداری شود که هزینه آن ۹ میلیون و ۶۴۸ هزار تومان است. این وام برای سایر مناطق شهری ۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که باید برای آن ۱۲۰ برگه خریداری شود که هزینه آن هفت میلیون و ۲۳۶ هزارتومان می شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.