جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 10348
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,461,553
کاهش زمان تعمیر چاه‌های نفت با فناوری نانو ایرانی (سه شنبه 1399/10/02)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت­‌خیزجنوب از بومی‌سازی و ساخت تجهیزات با فناوری پیشرفته مورد نیاز صنعت نفت خبر داد و گفت: با استفاده از تجهیزات بومی سازی شده درون‌چاهی مناطق نفت‌خیز جنوب زمان تعمیر چاه‌های نفت به کمتر از یک ماه در مقایسه با مشابه خارجی رسید.

به گزارش روز سه شنبه ستاد توسعه زیست فناوری، احمد محمدی  به آغاز فرآیند تولید ۱۰۰ ابزار توپک انبساطی قابل نصب/برداشت (Inflatable Retrievable Packer) توسط دانشگاه صنعتی شریف برای مناطق نفت خیز، اشاره  کرد و افزود: این طرح با هدف طراحی و ساخت ابزار و تجهیزات دارای فناوری بالا و کاهش یا قطع وابستگی کشور به شرکت‌­های خارجی بهخصوص در شرایط خاص فعلی کشور آغاز شده است.

وی ادامه داد: این طرح با همکاری شرکت ملی مناطق نفت­‌خیزجنوب  به منظور کاربرد برای عملیات مختلف درون چاهی از جمله تزریق اسید انتخابی، تزریق ژل، تزریق سیمان و چاه آزمایی راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت­‌خیزجنوب خاطرنشان کرد: پکر و پلاک متورم‌شونده نانویی برای چاه‌های نفت که توسط شرکتدانش بنیان دانشگاه صنعتی شریف طراحی و تولید شده، در لیست تجهیزات مورد استفاده در مناطق نفت خیز جنوب قرار دارد.

محمدی ادامه داد: پکرهای متورم شونده یکی از مهم‌ترین انواع پکرها در فرآیندهای مربوط به تعمیر، نگهداری و تحریک چاه‌های نفت و گاز هستند، این ابزارها امکان انجام عملیات‌هایی مانند تحریک چاه، اسیدزنی، تعمیرات سرچاهی و بسیار از عملیات‌های دیگر را بدون خارج کردن رشته تولیدی میسر می‌سازند.

وی تصریح کرد: این نوع از پکرها از درون لوله مغزی عبور داده می‌شوند و پس از رسیدن به عمق موردنظر، متورم شده و عملیات آب‌بندی لوله جداری چاه‌های نفت و گاز را انجام می‌دهد،  نسبت تورم بسیار بالای این ابزار قابلیت آب‌بندی لوله‌ جداری تا قطر ۳ برابر قطر اولیه ابزار را در اختیار کاربر قرار می‌دهد،  پکر متورم‌شونده پس از اتمام عملیات موردنظر، تا رسیدن به سایز اولیه فروکش می‌کند و از چاه خارج می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت­‌خیزجنوب همچنین گفت: این پکرها عملکرد مشابه با نمونه‌های خارجی دارند، در حالی‌که با توجه به شرایط فعلی استفاده از این پکرها زمان تعمیر چاه را به کمتر از یک ماه کاهش داده است در حالی‌که برای استفاده از فناوری خارجی به شش ماه تا یک سال زمان نیاز است.

محمدی اظهار داشت: امکان استفاده در چاه‌های عمودی، افقی و مایل، متعادل‌سازی فشار پیش از فروکش به‌منظور جلوگیری از آسیب رسیدن به پکر، امکان فرستادن ابزار به درون چاه به کمک لوله مغزی سیار و کابل و امکان انجام عملیات بدون نیاز به خارج کردن رشته تولیدی از جمله مزیت‌های این فناوری است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.