جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 5126
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,456,331
قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۱۰/۱۶|هر اونس طلا ۱۹۴۲ دلار شد (سه شنبه 1399/10/16)

اقتصاد ایران:
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۳ درصد کاهش به ۱۹۴۲ دلار و ۳۳ سنت رسید.


به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که در آستانه دور دوم انتخابات جورجیا که تاثیر سرنوشت سازی در مسیر آینده بسته محرک مالی بزرگترین اقتصاد جهان خواهد داشت روند کاهش ارزش دلار متوقف شده است، قیمت طلا روز سه شنبه شاهد کاهش بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با 0.03 درصد کاهش به 1942 دلار و 33 سنت رسید. قیمت طلا در اوایل امروز به بالاترین رقم از 9 نوامبر یعنی 1945 دلار و 26 سنت رسیده بود. قیمت فلز زرد در معاملات آتی امروز برای تحویل در ماه فوریه نیز با 0.01 درصد افت به 1946 دلار و 40 سنت رسید.

مارگارت یانگ تحلیلگر موسسه دیلی اف ایکس در این باره گفت: «ارزش دلار از پایین ترین رقم بیش از 2 سال گذشته فاصله گرفته و این مسئله تاثیری منفی بر قیمت طلا گذاشته است.»

وی افزود: «بخش عمده رشد قیمت های روز دوشنبه ناشی از احتمال پیروزی دموکرات ها در انتخابات سنا بوده است. بنابراین طبیعی است که برداشت سودهایی نیز پس از آن شکل بگیرد.»

دیروز پس از آنکه ارزش دلار به پایین ترین رقم خود از آوریل 2018 رسید قیمت طلا شاهد جهش 2.5 درصدی بود اما پس از آن ارزش دلار شاهد ترمیم بود.

دور دوم انتخابات جورجیا تکلیف حزب پیروز در سنای آمریکا را مشخص خواهد کرد. پیروزی دموکرات ها می تواند مسیر هموارتری را پیش روی دولت بایدن برای دنبال کردن سیاست هایی انبساطی نظیر اتخاذ اقدامات محرک مالی بیشتر ترسیم نماید.

در همین حال، انگلیس با هدف مهار ویروس کرونا وارد دور جدیدی از محدودیت های قرنطینه سراسری شده است. در نیویورک نیز اولین مورد از ابتلا به گونه جدید ویروس کرونا مشاهده شده است.

فعالان بازار اکنون منتظر انتشار صورت مذاکرات نشست ماه گذشته فدرال رزرو در روز چهارشنبه هستند تا سرنخ های بیشتری از سیاست پولی آینده این بانک به دست بیاورند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.