جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 527
ميانگين بازدید: 47057
بازديد کل: 160,451,732
ثبت درخواست بیمه بیکاری ۲۰۹ هزار نفر از ابتدای خرداد (دوشنبه 1399/10/29)

ایرنا:
مدیرکل پایداری اشتغال و بیمه بیکاری وزارت تعاون گفت: تعداد ۲۰۸ هزار و ۹۹۹ نفر از متقاضیانی که از این تاریخ بیکار شدند یا بیکاری آنها استمرار داشته در سامانه بیمه بیکاری ثبت‌نام و درخواست ۱۵۹ هزار و ۳۹۵ نفر رسیدگی شده و ۹۷ هزار و ۵۲۷ نفر مقرری دریافت کردند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، یکی از تبعات مهم شیوع بیماری کرونا بیکاری بود که به دلیل اعمال محدودیت‌های تردد و تعطیلی کسب و کارها مشکلات بی‌شماری را برای نیروی کار کشور به وجود آورده است.

دولت برای حمایت از معیشت کسانی که به ناچار در دوره شیوع کرونا کار خود را از دست داده‌اند، پنج هزار میلیارد تومان در نظر گرفت که با تزریق به صندوق بیکاری، صرف حمایت از کسانی خواهد شد که با تعطیلی مشاغل در اپیدمی کرونا از ادامه کار بازمانده‌اند.

همچنین برای همین منظور سامانه‌ای به آدرس bimebikari.mcls.gov.ir  راه‌اندازی شد تا افراد، درخواست خود را در آن ثبت کنند. پس از انجام پایش‌های لازم مشمولان شناسایی و پرداخت بیمه بیکاری برای سه ماه (اسفند، فروردین و اردیبهشت) پرداخت شد.

از ابتدای خردادماه رسیدگی به درخواست متقاضیان طبق قانون بیمه بیکاری انجام می‌شود.

مدیرکل بیمه بیکاری و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز دوشنبه درباره آخرین آمار پرداخت بیمه بیکاری کرونا به ایرنا، گفت:  از ابتدای اسفندماه به واسطه شیوع بیماری کرونا کسب و کارها تحت تاثیر قرار گرفت.

«مسعود بابایی» گفت: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مقرر شد برای بازه زمانی اسفند، فروردین و اردیبهشت بیمه بیکاری پرداخت شود و پس از اعلام این ستاد ۸۴۰ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری به آدرس prkar.mcls.gov.ir ثبت نام کردند.

وی افزود: براین اساس از ابتدای اسفندماه تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۷۳۰ هزار نفر مشمول قانون کار، بیکار شدند و جزو واجدین شرایط دریافت بیمه بیکاری شناسایی شدند که معادل یک میلیون و ۸۴ هزار نفر ماه می‌شدند یعنی ممکن بود فردی تنها یک ماه بیمه بیکاری دریافت کند و یا بالعکس فردی سه ماه مقرری بیمه بیکاری دریافت کند.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون اظهارداشت: از محل یک میلیارد یورویی که به دستور رهبر معظم انقلاب از صندوق توسعه ملی برداشت شد حدود هزار و ۳۷۸ میلیارد تومان بار مالی برای دولت داشت. به این صورت که یک هزار و ۲۲ میلیارد تومان به بیکاران پرداخت شد و ۳۵۵ میلیارد تومان هزینه بیمه ایام بیکاری شد تا این مدت جزو سابقه کار و بیمه‌ای افراد محاسبه شود.

وی درباره میزان پرداختی بیمه بیکاری کرونا به مشمولان گفت: به دلیل محدودیت منابع و ریزش بالای نیروی کار در ماه‌های ابتدایی شیوع بیماری کرونا میزان پرداختی مقرری بیکاری ۵۵ درصد حداقل دستمزد افراد بین ۸۲۵ هزار تومان تا یک میلیون و ۲۰۰ هزر تومان و متناسب به تعداد افراد تحت تکفل متفاوت بود.

بابایی اظهارداشت: از ابتدای خردادماه ۲۰۸ هزار و ۹۹۹ نفر که از متقاضیانی که بیکاری آنان استمرار داشته یا در این تاریخ بیکار شدند در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کردند که تا کنون درخواست ۱۵۹ هزار و ۳۹۵ نفر رسیده شده است.

وی افزود: تعداد ۹۷ هزار و ۵۲۷ نفر مقرری بیمه بیکاری خردادماه را دریافت کردند و درخواست ۴۶ هزار و ۵۵۷ نفر نیز در کمیته دو نفره تایید شده است.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون با بیان اینکه از ابتدای خردادماه رسیدگی به درخواست متقاضیان بیمه بیکاری مطابق ماده ۶ قانون بیمه بیکاری است، گفت: طبق ماده ۶ قانون بیمه بیکاری افراد یک ماه فرصت دارند درخواست دریافت مقرری بیمه بیکاری را ثبت کنند و احراز هویت شوند.

وی افزود: هم اکنون شرایطی فراهم شده است تا احراز هویت افراد به صورت الکترونیکی انجام شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.