جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 45964
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,448,181
خودکفایی ایران در تولید کابل بدون روکش سرب (دوشنبه 1399/11/06)

ایسنا:
عضو سندیکای صنعت برق گفت: با تولید کابل بدون روکش سرب از روز اول شرکت‌های خارجی را از بازار ایران حذف کردیم پیش از این کابل از ژاپن، کره، ایتالیا و آلمان وارد می‌شد اما امروز این واردات به کمتر از دو درصد نیاز کشور رسیده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا کلاهی در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این دو درصد هم مقیاس مناسبی برای تولید بومی ندارد، اظهار کرد: ما دو محصول دانش بنیان داریم که یکی مرتبط با صنعت نفت است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشورهای پیشرفته سرب را حذف کردند و با استفاده از چندین لایه پلیمری و فلزی از کابل‌ها محافظت می‌کنند، اظهار کرد: این محصولات در منطقه خاورمیانه نسبتا جدید است اما ما موفق شدیم آن را تولید و تست کنیم.

عضو سندیکای صنعت برق با بیان اینکه حسن این محصول این است که معضلات زیست محیطی را کاهش می‌دهد، گفت: فقط در یک سال ۱۵ هزار تن سرب به کابل‌ها اضافه شده که تماما در خاک کشور دفن شده است. این سرب‌ها در بلند مدت در آب و خاک مشکل‌زا می‌شود ضمن اینکه اثرات آن نیز به کندی از بین می رود.

کلاهی با تاکید بر اینکه کابل‌های جدید همه از مشکلات زیست محیطی جلوگیری می‌کند و همه در مقابل مواد شیمیایی مقاوم‌تر است ضمن اینکه پنج درصد ارزانتر و ۷۰ درصد سبک‌تر است، ادامه داد: به همین دلیل پروژه‌ها نیز سریع‌تر به انجام می‌رسند. استفاده از این محصول مصداق یک بازی برد – برد است.

وی با بیان اینکه استفاده از این کابل هم برای مسائل زیست محیطی در کشور اهمیت دارد و هم اینکه هزینه و زحمت پیمانکار را کاهش می‌دهد، گفت: در حال حاضر از این کابل‌های بدون روکش سربی از سوی شرکت استارت اویل نروژ و حتی تمامی شرکت‌های نفتی آمریکا که در منطقه خاورمیانه کار می‌کنند، استفاده می‌شود.

عضو سندیکای صنعت برق با اشاره به کاهش هزینه‌های استفاده از این  کابل‌ها گفت: مثلا پالایشگاه آبادان ۵۰ تا ۶۰ میلیون دلار کابل سربی مصرف می‌کند که در صورت استفاده از کابل‌های جدید هزینه‌ها به سه میلیون دلار کاهش می‌یابد.

کلاهی با بیان اینکه بازار صادرات ایران عراق ، ترکمنستان و افغانستان است، گفت: در مورد ترکیه با توجه به قیمت مواد اولیه که ما در ایران داریم رقابت‌ کردن سخت است این کشور در حال حاضر صادر کننده بزرگ کابل است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.