جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 40511
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,442,728
پردیس‌نشینان صاحب مترو می‌شوند/ ساخت مترو پردیس در ۴۰ ماه و اتصال به بومهن‌ (جمعه 1399/11/17)

خبرگزاری فارس:
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ساخت مترو پرویس بزودی آغاز می‌شود، گفت: این خط ۲۵ کیلومتری در مدت ۴۰ ماه اجرا می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد.


محمد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از مصوبه هیئت دولت درباره ساخت مترو پردیس خبر داد و اظهار داشت: ‌یکی از ضرورت های توسعه شهرهای جدید، موضوع حمل و نقل سریع و آسان است که ما در این ارتباط الگوی مترو و راه‌آهن شهری را برای آنها تعریف کرده‌ایم.

وی ادامه داد: تقریبا برای اغلب شهرهای جدید ‌پروژه‌‌ مترو و راه‌آهن شهری تعریف شده که یا به بهره‌برداری رسیده و یا ‌در دست مطالعه و یا اجرا است.

* پیش‌بینی جابه‌جایی سالانه‌ ۲۵۰ هزار مسافر در مترو پردیس

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: مسیر مترو شهر پردیس‌ ۲۵ کیلومتر طول دارد و برآورد اولیه هزینه اجرای آن ۴ هزار میلیارد تومان است.

اسلامی درباره ظرفیت این خط تصریح کرد: در مطالعات اولیه، جابه‌جایی‌ ۲۵۰ هزار نفر مسافر در سال برای این خط پیش‌بینی شده است.

* مشارکت ۳۰ درصدی قرارگاه خاتم در ساخت مترو پردیس

وی در پاسخ به این سؤال که تأمین اعتبار این پروژه از سوی دولت خواهد بود؟ اظهار داشت: ‌این پروژه با مشارکت مالی قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیا و دولت ساخته می‌شود، قرارگاه خاتم تأمین مالی ‌۳۰ درصد پروژه را بر عهده دارد و ‌۷۰ درصد هم بر عهده دولت است که این ۷۰ درصد دولت شامل ۳۰ درصد دولت و ۴۰ درصد شرکت عمران شهر جدید پردیس است.

* اجرای مترو پردیس در مدت زمان ۴۰ ماه

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی این خط مترو، با مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا به زودی آغاز می‌شود، ‌اظهار داشت: امیدواریم این پروژه طبق زمان‌بندی حداکثر در مدت زمان ۴۰ ماه اجرا شود و به بهره‌برداری برسد.

اسلامی افزود: با توجه به ترکیبی که برای سرمایه‌گذاری این خط مترو در نظر گرفته شده است، پیش بینی می شود اجرای آن مطابق برنامه‌ زمان‌بندی پیش برود.

* احداث ۲ رشته تونل ۱۸ کیلومتری در مسیر مترو پردیس

وی درباره احجام پروژه در این مسیر مترو توضیح داد: در این مسیر ۲۵ کیلومتری، دو رشته تونل در قالب دو ‌کانال به صورت موازی کار می‌شود که یکی برای شرایط اضطراری و دیگری برای استفاده دائمی است؛ در واقع در اعماق زمین ۲ تونل هرکدام به طول ۱۸ کیلومتر ساخته می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: این خط مترو از آخرین ایستگاه مترو در شرق، در پایانه شرق تهران و سرخه حصار آغاز می‌شود و مسیر از‌ روی زمین عبور می‌کند، همچنین در داخل منطقه پردیس نیز بخش‌هایی از خط روی زمین خواهد بود.

* ساخت ۲ ایستگاه در طول مسیر مترو پردیس و اتصال به بومهن

اسلامی ادامه داد: این خط مترو در ‌شهر پردیس دو ایستگاه در دو منطقه خواهد داشت که یکی از ایستگاه‌ها در کیلومتر ۲۲ و دیگری در کیلومتر ۲۴ مسیر است که ایستگاه دوم‌ می تواند شهر بومهن را هم پوشش دهد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این مسیر مترو باز به سمت نقاط دیگر ادامه خواهد داشت؟ گفت:‌ خیر، آخرین ایستگاه همان ایستگاه نزدیک بومهن است و پس از آن ادامه نخواهد داشت.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: این خط مترو یکی از پروژه‌های فاخر حمل و نقل حومه‌ای خواهد بود که به مردم شهر پردیس خدمات مناسبی ارائه می‌دهد.

به گزارش فارس افزایش سرعت در جابه‌جایی مسافر، صرفه جویی در مصرف سوخت، کاهش زمان سفر، کاهش میزان آلودگی محیط زیست، افزایش ظرفیت ترافیکی و اتصال نقاط جمعیتی استان تهران، از مزایای این پروژه محسوب می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.