جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 40733
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,442,950
جزئیات تجارت ایران و افغانستان در سال جاری/ فرصت صادراتی ویژه برای ایران در صورت توسعه زیرساخت‌ها (شنبه 1399/11/18)

خبرگزاری فارس:
علیرغم اینکه ظرفیت وارداتی کالا به افغانستان حدود 7 میلیارد دلار است اما در 9 ماهه ابتدای امسال ارزش کالاهای صادراتی به افغانستان فقط یک میلیارد و 717 میلیون دلار بوده است.


به گزارش خبرگزاری خبرگزاری فارس،  صادرات ایران به افغانستان در 9 ماهه ابتدای سال جاری یک میلیارد و 717 میلیون و 855 هزار دلار و واردات ایران از افغانستان در بازه زمانی مذکور یک میلیون و 877 هزار دلار بوده است.


حجم کل تجارت ایران و افغانستان یک میلیارد و 719 میلیون و 733 هزار دلار بوده است. 


تجارت ایران و افغانستان در 9 ماهه ابتدای امسال



مهدی جوانمرد قصاب رایزن بازرگانی ایران در افغانستان در مورد وضعیت تجارت ایران با افغانستان گفت: «حدود نیمی از بازارهای کالاهای وارداتی افغانستان در اختیار ایران است. اما زیرساخت های لازم برای توسعه تجارت با این کشور فراهم نیست و زیر ساخت های صادراتی در مرزهای شرقی با این کشور ضعیف است بنابراین لازم است تا مسئولان مربوط در ایران و افغانستان در راستای توسعه همکاری تجاری و بازرگانی به این مساله توجه بیشتری داشته باشند. »



وی با بیان اینکه ظرفیت واردات افغانستان در بخش کالایی حدود 6 تا 7 میلیارد دلار است، گفت: این کشور با 40 میلیون نفر جمعیت در توسعه زیرساخت های صنعتی از ظرفیت بالایی برخوردار است، بنابراین فرصت های صادراتی قابل توجهی در بخش صادرات خدمات فنی و مهندس توام با انتقال دانش فنی برای ما فراهم است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.