جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 38093
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,440,310
ایجاد یک هلدینگ برای ۴۹ میلیون مشمول سهام عدالت (دوشنبه 1399/11/20)

ایسنا:
عضو هیات مدیره سازمان بورس از تشکیل یک هلدینگ برای ۴۹ میلیون مشمول سهام عدالت خبر داد.

به گزارش ایسنا، معتمد در نشست برگزاری مجامع الکترونیکی شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت با بیان اینکه سرمایه شرکت‌های مذکور ۳۸۶ هزار میلیارد تومان است، اظهار کرد: بیشترین سرمایه ۳۶ هزار میلیارد تومان و کم‌ترین سرمایه نیز ۲۸۰۰ هزار میلیارد تومان است.


وی اظهار کرد: این شرکت‌ها توانمندی این را دارند که با انتخاب هیات مدیره منتخب بتوانند در پروژهای سوداور کشور سرمایه گذاری کنند.

معتمد ادامه داد: از ۴۹ شرکت موجود در پرتفوی سهام عدالت، ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی هستند و قرار است ۱۳ شرکت باقی مانده در قالب یک هلدینگ به همه ۴۹ میلیون نفر تخصیص داده شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درمورد صف فروش های شرکت‌های سرمایه گذاری استانی و برنامه سازمان برای نقدشوندگی سهام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی گفت: در عرضه این شرکت‌ها هم سمت خریدار و هم فروشنده سرمایه‌گذار بودند، از زمان بازگشایی این سهام تا کنون NAV این شرکت‌ها متفاوت و قیمت‌ها نیز متفاوت است، اما برای حمایت حداقلی از سهام شرکت‌ها برای نقد شوندگی صندوق بازارگردانی شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت تشکیل خواهد شد و امیدواریم بعد از تشکیل این صندوق نقدشوندگی سهم ها بهتر شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.