جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 34662
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,436,879
سرمایه‌گذاری خارجی ۱.۵ میلیارد دلاری در طرح‌های صنعتی (دوشنبه 1399/11/27)

ایسنا:
طی ۱۰ ماهه نخست امسال ۱۰۴ طرح صنعتی، معدنی و تجاری به ارزش یک میلیارد و ۴۷۷ میلیون دلار در هیئت سرمایه‌گذاری خارجی تصویب شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، در ۱۰ ماهه نخست امسال ۱۰۴ طرح صنعتی، معدنی و تجاری در هیئت سرمایه‌گذاری خارجی تصویب شده که نسبت به تصویب ۷۹ طرح در مدت مشابه سال قبل، ۳۱.۶ درصد افزایش یافته است.

همچنین ارزش این طرح‌ها در سال جاری یک میلیارد و ۴۴۷ میلیون دلار بوده که نسبت به رقم ۷۸۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در طرح‌های صنعتی، معدنی و تجاری در مدت مشابه سال قبل ۸۹.۴ درصد افزایش یافته است.

جزئیات سرمایه‌گذاری خارجی در ۱۰ ماهه امسال هنوز منتشر نشده اما بررسی آمار ۹ ماهه نشان می‌هد که بیشترین حجم سرمایه‌گذاری خارجی در دوره مورد بررسی در گروه‌های ساخت مواد و محصولات شیمیایی،  ساخت رادیو، تلویزیون و وسایل ارتباطی، ساخت ماشین آلات و تجهیزات و انتشار و چاپ و تکثیر بوده است. چهار کشور اول از لحاظ ارزش سرمایه‌گذاری خارجی مصوب نیز کشورهای آلمان، چین، ترکیه و انگلستان بودند.  

همچنین در ۹ ماهه نخست امسال استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، تهران، کرمانشاه و قزوینبه ترتیب بیشترین حجم سرمایه گذاری خارجی مصوب در بخش صعت، معدن و تجارت را جذب کرده اند.

گفتنی است که سرمایه‌گذاری خارجی مصوب شامل کلیه درخواست‌ها اعم از سرمایه‌گذاری جهت ایجاد طرح‌های جدید، خرید سهام شرکت‌های موجود و همچنین سرمایه‌گذاری‌های خارجی در قالب ترتیبات قراردادی است.

روز گذشته  سعید زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، گفته بود که بالا بودن استهلاک و تورم در اقتصاد ایران رشد تشکیل سرمایه را منفی کرده، به طوری که نرخ تشکیل سرمایه اسمی سالانه رشد می‌کند اما اگر به قیمت ثابت محاسبه شود، شرایط منفی است که دلیل اصلی آن تورم است. به طور متوسط نرخ رشد تشکیل سرمایه در دهه ۹۰ از ۱.۲ درصد بالاتر نرفته، این درحالیست که هدفگذاری برای رقم هشت درصد بوده است.

 

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.