جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 26938
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,429,155
دارندگان سهام عدالت بدون ضامن وام دریافت می‌کنند (شنبه 1399/12/09)

خبرگزاری فارس:
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس از ارائه تسهیلات به دارندگان سهام عدالت در استان فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، بابک دایی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ابلاغ آئین نامه اجرایی آزادسازی سهام عدالت توسط شورای عالی بورس و اوراق بهادار در مردادماه سال جاری، بیان کرد: یکی دیگر از خدماتی که وزارت امور اقتصادی و دارایی برای دارندگان سهام عدالت در نظر گرفته است، ارائه تسهیلات بدون ضامن در قالب کارت اعتباری برای سهامداران است.

وی اظهار داشت: تمامی سهامداران سهام عدالت به جای فروش سهام عدالت خود می‌توانند از مزایای کارت اعتباری بهره مند شوند و برای این کار می‌توانند درخواست خود را بدون مراجعه حضوری و صرفاً از طریق درگاه‌های بانک‌های ملی و تجارت ارسال کنند.

دایی گفت: برای دریافت کارت اعتباری و استفاده از این تسهیلات، نیاز به مراجعه حضوری به شعب بانک‌ها نیست و متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه ایوا بانک ملی ایران  یا از طریق سامانه زمرد بانک تجارت اقدام کنند.

وی در ادامه افزود: پرداخت این تسهیلات سه‌ساله بوده و نرخ سودی که در نظر گرفته شده نیز ۱۸ درصد است، اما اگر استفاده کنندگان کارت اعتباری حداکثر ظرف یک ماه، مبلغ تسهیلات دریافتی را باز پرداخت کند، هیچ‌گونه کارمزد یا سودی به آن تعلق نخواهد گرفت.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ارزش کارت‌های اعتباری را معادل ۵۰ الی ۶۰ درصد ارزش روز دارایی آزاد شده سهام عدالت افراد برشمرد و تاکید کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار سهام عدالت افراد متقاضی را به عنوان وثیقه نزد بانک عامل قرار می‌دهد، لذا پرداخت این تسهیلات نیاز به ضامن ندارد.

وی با بیان اینکه فعلاً دو بانک آماده ارائه این خدمات هستند و در روزهای آتی برای سایر بانک‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد، ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با نصب نسخه‌ جدید سامانه"ایوا"، و مراجعه به گزینه "نشان بانک" در این سامانه و ورود به گزینه "هویت سنجی" و انجام مراحل مربوطه اقدام به ثبت درخواست جهت دریافت کارت اعتباری سهام عدالت کنند.

وی یادآور شد، کسانی هم که در این دو بانک حساب ندارند، می‌توانند با افتتاح حساب در این بانک‌ها از این تسهیلات بهره مند شوند.

دایی در پایان تاکید کرد برای دریافت این تسهیلات داشتن کد سجام ضروری است، لذا از دارندگان سهام عدالت درخواست نمود برای بهره‌مندی از این مزایا ابتدا در سامانه سجام به آدرس www.sejam.ir ثبت‌نام کرده و احراز هویت شوند و سپس برای ثبت نام در سامانه‌های بانک‌های ملی و تجارت اقدام کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.