جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 22914
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,425,131
فراخوان برای جذب سرمایه‌گذار در ذخایر سنگ آهن، مس و طلا (دوشنبه 1399/12/11)

ایرنا:
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه اعلام فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای محدوده‌های جدید معدنی و همچنین معدن سنگ آهن A۲۱ در استان یزد پیش‌بینی شده که اکثر محدوده‌هایی که به فراخوان خواهد رفت، دارای ذخایر سنگ‌آهن، مس و طلا است.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، "وجیه الله جعفری" در جلسه سیاست‌گذاری برای تامین مالی طرح‌های توسعه (شرکت سهامی عام پروژه) با حضور نمایندگان شرکت‌های بزرگ معدنی، افزود: محدوده‌های جدیدی که در مرحله اخذ پروانه اکتشاف است، در قالب فراخوان جذب سرمایه‌گذار به زودی اعلام خواهد شد.

وی گفت: محدوده‌های جدید در قالب بسته‌های مختلف و با تایید وزیر صنعت و معاونت معدنی وزارتخانه، تا پایان سال برای مزایده اطلاع‌رسانی میشود.

رییس هیات عامل ایمیدرو ادامه‌داد: عمده این محدوده‌ها، فلزی است که شامل پروانه اکتشاف، گواهی کشف و معادن می‌شود.

شرکت‌ها پروژه‌های توسعه‌ای را معرفی کنند

جعفری، خطاب به شرکت‌های معدن و صنایع معدنی گفت: شرکت‌ها، پروژه‌های توسعه‌ای که قابلیت تامین مالی به‌وسیله شرکت سهامی عام پروژه دارند، تا پایان هفته جاری به ایمیدرو معرفی کنند و این پروژه‌ها در معاونت و مدیریت‌های ایمیدرو بررسی و زمینه تامین مالی در قالب شرکت عام پروژه فراهم خواهد شد.

زیرساخت و پیشنهاد تشکیل شرکت سهامی عام پروژه "آب"
وی با اشاره به سیاست‌های توسعه‌ای ایمیدرو در بخش زیرساخت، گفت: توسعه زیرساخت‌ها به‌وسیله شرکت سهامی عام پروژه به‌ویژه در حوزه ساخت ریل و تامین آب و برق در دستور کار است.

این مقام مسوول پیشنهاد داد: تشکیل شرکت سهامی عام پروژه "آب" می‌تواند نیاز صنایع معدنی به آب در نقاط مختلف کشور را تامین کند و علاوه بر پروژه انتقال آب خلیج‌فارس، این رویکرد برای سایر سواحل کشور نیز قابلیت اجرا دارد.

ایفای نقش مسوولیت های اجتماعی
رییس هیات عامل ایمیدرو، ایفای نقش مسوولیت‌های اجتماعی توسط شرکت ها در نقاط معدنی را مهم خواند و گفت: بحث مسوولیت های اجتماعی مورد تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت است و باید به شکل پیوسته فعالیت شرکت ها در مناطق معدنی و کارخانه مورد توجه باشد.

جعفری افزود: سیاست‌های مزبور می‌تواند در توسعه، پشتیبانی و تامین مواد اولیه که برای افزایش میزان سرمایه گذاری اثرگذار است، بیش از پیش شرایط را برای تحقق اهداف معدن و صنایع معدنی مهیا کند.

 این جلسه به شیوه ویدئو کنفرانس برگزار شد و "امیر خرمی شاد" معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو، "محمد آقاجانلو" معاون طرح‌های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو، "امیر صباغ" مدیر دفتر اقتصادی و سرمایه‌گذاری ایمیدرو و همچنین نمایندگان شرکت های مبارکه، ملی مس، توسعه معادن و فلزات، گل گهر، چادرملو و فولاد خوزستان حضور داشتند.

به گزارش ایرنا، بودجه امسال ایمیدرو رقمی افزون بر ۱۸ هزار میلیارد ریال اعلام شد که برای توسعه طرح های این بخش از محل منابع داخلی در سال ۹۹ و نیز بخش قابل توجهی از این اعتبار به اکتشاف، تامین مواد معدنی و زیرساخت اختصاص خواهد یافت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.