جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 21361
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,423,578
عرضه و مصرف بنزین سوپر کاهش یافت (جمعه 1399/12/15)

اقتصاد ایران:
عصر خودرو- رئیس انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فراورده‌های نفتی کشور گفت: برخی روزها فروش بنزین سوپر در کشور تا ۸۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایلنا، اسدالله قلیزاده  با بیان اینکه در یک ماه اخیر با تاخیر و کمبود دریافت بنزین سوپر مواجه شده‌ایم، اظهار داشت: در سال 99 عرضه و مصرف بنزین سوپر نسبت به سال‌های قبل کاهش چشم‌گیری داشته است.

وی گفت: پس از افزایش قیمت بنزین، عدم شمول یارانه بر بنزین سوپر و نیز شیوع کرونا به سوی کاهش تقاضا رفتیم و به دلیل افت مصرف طبیعی است که تامین بنزین سوپر نیز در اولویت نباشد.

رئیس انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی کشور با بیان اینکه بی‌نظمی در عرضه بنزین سوپر انتقادهای زیادی را از سوی مشتریان به همراه داشته، تصریح کرد: برای جایگاه‌های سوخت درآمد فروش بنزین معمولی و بنزین سوپر تفاوت چندانی ندارد و حتی بنزین سوپر با تبخیر بیشتر جایگاه‌دار را متضرر می‌کند اما تاخیر و طولانی شدن عرضه، مصرف‌کنندگان این سوخت را دچار مشکل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: برخی روزها فروش بنزین سوپر در کشور تا 80 درصد کاهش یافته است. طبیعتا این کاهش هم به معنای محروم شدن مردم از بنزین مرغوب و هم زیان مالی به جایگاه‌داران است که علی‌رغم داشتن تاسیسات و نیروی انسانی با عدم‌النفع روبرو هستند.

رئیس اتحادیه جایگاه‌داران سوخت با بیان اینکه باید برای ترغیب مردم در جهت استفاده از بنزین سوپر تصمیماتی اتخاذ شود، افزود: افزایش مصرف این فرآورده خصوصا در کلان‌شهرها با کاهش آلودگی هوا ارتباط دارد.

وی با یادآوری اینکه با نزدیک شدن به روزهای تعطیلات نوروز احتمالا تقاضا برای بنزین سوپر افزایش می‌یابد، از شرکت ملی پخش فرآورده خواست نسبت به سر و سامان دادن به این موضوع و جلوگیری از توقف فعالیت و یا معطل ماندن سکوهای عرضه این سوخت اقدام کند.

قلیزاده وضعیت تامین و توزیع بنزین معمولی را مناسب عنوان کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.