جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 21300
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,423,517
توزیع گوشت گوساله گرم و منجمد با نرخ‌های مصوب از امروز (شنبه 1399/12/16)

ایرنا:
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران اعلام کرد: از امروز توزیع گوشت گوساله گرم و منجمد با نرخ‌های مصوب در میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره ای و صنوف منتخب استان تهران شروع شد.


به گزارش روز شنبه ایرنا، «رضا سالمی» در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره وضعیت توزیع گوشت قرمز ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام برای متعادل شدن قیمت در بازار افزود: از امروز  هر کیلوگرم گوشت گوساله منجمد گردن، سردست و ران به ترتیب با نرخ های ۷۰ هزار، ۷۷ هزار و ۸۰ هزار تومان برای مصرف‌کنندگان عرضه می‌شود.

وی اظهارداشت: همچنین با توجه به قراردادهای پیش خرید دامی در ازای تامین نهاده ها با نرخ های مصوب که در ماه های گذشته توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور انجام شد، اکنون در فاز اول گوشت گرم گوساله آماده عرضه در برخی صنوف منتخب نقاط جنوبی شهر تهران با قیمت های بین ۹۵ هزار تا ۱۰۰ هزارتومان است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران با اشاره به ذخایر کافی شرکت در گوشت گوساله منجمد و گرم  تصریح کرد: بخش عمده این تامین توسط بخش خصوصی انجام می شود و در بحث گوشت گرم و گوساله کمک می کنیم تا هر کجا قیمت افزایش یابد عرضه را بیشتر کنیم.

ساماندهی توزیع گوشت گوسفندی توسط اتحادیه و تولیدکنندگان عمده

وی درباره درخواست اتحادیه گوشت گوسفندی برای توزیع گوشت ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: توزیع گوشت گوسفندی توسط اتحادیه متبوع و تولیدکنندگان عمده عشایری سامانددهی شده که در میادین میوه و تره بار و صنوف منتخب با نرخ های مناسب توزیع شود.

سالمی ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام کشور  ۱۰۰ درصد گوشت گرم و منجمد میادین و فروشگاه های زنجیره ای تهران بزرگ را تامین می کند اما تلاش داریم برای صنوف منتخب و شهرستان های استان تهران به دلیل مسافت گوشت منجمد توزیع کنیم.

وی با بیان اینکه توزیع گوشت گوساله منجمد در سراسر کشور انجام می شود، افزود: برای جلوگیری از هر گونه سوء استفاده و تخلفی نظارت بر توزیع و قیمت گذاری گوشت عرضه شده در میادین میوه و تره بار، فروشگاه های زنجیره ای و صنوف منتخب انجام می شود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران تصریح کرد: روزانه میزان توزیع گوشت گوساله منجمد و گرم با مشخصات واحد صنفی و مشخصات فرد دریافت کننده با هماهنگی بازرسی صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف انجام می شود و همچنین قرار است بسیج اصناف در بحث نظارت بر عملکرد این واحدها همکاری کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی های میدانی خبرنگار ایرنا نشان می دهد که هر کیلوگرم گوشت گوساله در بازار بین ۱۳۵ هزار تا ۱۵۰ هزارتومان، گوشت گوسفندی مخلوط ۱۵۳ تا ۱۷۰ هزارتومان است.

این درحالیست که به تازگی علی اصغر ملکی رییس اتحادیه گوشت گوسفندی اعلام کرده بود قیمت هر کیلوگرم دام زنده گوسفندی را بین ۵۵ هزار تا ۶۰ هزار تومان و شقه گوشت گوسفندی با دنبه بین ۱۲۵ هزار تا ۱۳۰ هزار تومان به مغازه‌داران و قصابی‌ها تحویل داده می‌شود.

طبق برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی تا پایان سال ۹۹ تولید گوشت قرمز به ٨٨٠ هزار تن پیش بینی شده بود، این درحالیست که تولید گوشت قرمز در سال ۹۲ حدود  ۷۵۵ هزارتن بوده که طی سال‌های اخیر تولید گوشت قرمز ۲.۵ درصد رشد را نشان می دهد.

سرانه مصرف گوشت قرمز در ایران نزدیک ۱۲.۵ کیلوگرم برای هر نفر تخمین زده شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.