جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 17314
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,419,531
واگذاری حواله‌های ثبت‌نامی خودروها غیرقانونی است (دوشنبه 1399/12/18)

ایرنا:
در پی انتشار برخی آگهی‌های خرید و فروش حواله‌های ثبت‌نامی در سایت‌های اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی، خودروسازان بر ممنوعیت این اقدام تاکید کردند.


به گزارش ایرنا، برخی از برگزیدگان قرعه‌کشی‌های طرح‌های فروش خودروسازان، اقدام به فروش امتیاز خرید خودروی خود به اشخاص دیگر می‌کنند، در حالی که این شرکت نسبت به عواقب این اقدام هشدار داده و آن را غیر قانونی اعلام کرده‌ است. این اقدام از طریق اعطای وکالت بلاعزل، تحویل چک ‌و غیره، به صورت غیرقانونی انجام می شود.

پیش از این، نیروی انتظامی نیز بر اساس مصوبه‌های کمیته خودرو، خرید و فروش حواله‌های خودرو را تا یک سال غیرقانونی اعلام کرده و بر همین اساس برخی از سایت‌های خرید و فروش محصولات، پذیرش آگهی خرید و فروش حواله خودرو را ممنوع کرده‌اند.  

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از ایران‌خودرو، بر اساس گزارش‌ها و اخبار منتشر شده در سایت‌های خرید و فروش خودرو و برخلاف ضوابط و مقررات مندرج در مقررات، برخی افراد نسبت به واگذاری حواله ثبت‌نامی خودرو به صورت غیرقانونی اقدام می‌کنند.

در این اطلاعیه عنوان شده، هرگونه خرید و فروش حواله خودرو یا نقل و انتقال امتیاز منتخبان قرعه‌کشی‌ها تا پیش از پایان مدت زمان ترهین خودرو، ممنوع بوده و هرگونه عواقب سوء ناشی از آن معطوف به طرفین معامله است و ایران خودرو در این خصوص هیچ‌گونه مسوولیتی نخواهد داشت.

در این اطلاعیه آمده است: پیگیری عواقب ناشی از آن نیز تنها از طریق مراجع قانونی و ذی‌صلاح امکان‌پذیر خواهد بود.

‌این اطلاعیه افزوده، شرکت ایران‌خودرو در بخش‌نامه‌های اعلامی بر ممنوعیت فروش و نقل و انتقال خودرو (حتی به صورت وکالتی) یا واگذاری امتیاز منتخبان قرعه‌کشی تا پایان زمان ترهین یک ساله تاکید کرده و همه شرایط و محدودیت‌های اعلامی، در سایت رسمی شرکت ایران خودرو به آدرس esale.ikco.ir قابل مشاهده برای عموم مشتریان این خودروساز است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.