جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 10700
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,412,917
دامنه نوسان معاملات بورس افزایش می‌یابد (سه شنبه 1399/12/26)

ایرنا:
سخنگوی شورای عالی بورس از تصویب سه سیاست کلی در خصوص افزایش دامنه نوسان در جلسه امروز این شورا خبر داد.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، «محمدعلی دهقان دهنوی» با بیان اینکه شورای عالی بورس در راستای تغییر دامنه نوسان، سه سیاست کلی را تبیین و تصویب کرد، افزود: بر این اساس، نخست افزایش دامنه نوسان مورد تاکید شورا قرار گرفت؛ دوم این افزایش به شکل تدریجی همراه با اطلاع رسانی کامل و آمادگی بازار انجام می شود و همچنین مقرر شد که همراه با سیاست افزایش دامنه نوسان فرهنگ سازی و ترویج روش های سهامداری غیر مستقیم نیز انجام شود.

وی خاطرنشان کرد:  با این سه سیاست کلی، تعیین عدد دامنه نوسان به سازمان بورس واگذار شد؛ همچنین جمع بندی‌ها در روزهای بعدی انجام و نظرات صاحبنظران و کارشناسان نهادهای مالی اخذ می شود تا در نهایت به تصمیمی برسیم که مورد نظر و اجماع  طیف وسیع سهامداران باشد.

دهقان دهنوی در ادامه با اشاره به دیگر دستورات جلسه امروز این شورا اشاره و تصریح کرد: بودجه ۱۴۰۰ سازمان بورس نیز به تصویب رسید.

وی ادامه داد: دستور سوم به اوراق مالی جدید اختصاص داشت که طراحی آن در سازمان بورس و بورس انرژی انجام شده و به تایید شورای فقهی هم رسیده بود.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: شورای عالی بورس هم این موضوع را تصویب کرد و به این ترتیب اوراق صرفه جویی انرژی برای کارخانه ها و شرکت‌های مختلفی که بتوانند  در مصرف انرژی صرفه جویی کنند، طراحی و اجرا خواهد شد.

وی اظهار داشت: این صرفه جویی در قالب اوراقی خواهد بود که در بازار مورد داد و ستد قرار می گیرد و قابلیت نقدشوندگی خواهد داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.