جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46259
بازديد امروز: 10723
ميانگين بازدید: 41660
بازديد کل: 156,552,113
رونمایی قطار ملی ایرانی با حضور رئیس جمهور (چهارشنبه 1400/01/18)

اقتصاد ایران:
یک رام قطار ۷ واگنه ملی ساخت محققان کشور با حضور رئیس جمهور به مرحله رونمایی می رسد.


به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، بهره برداری از طرح‌های ملی دانش بنیان و نوآور معاونت علمی و فناوری در استان‌های البرز، تهران و قزوین با حضور رئیس جمهور فردا به مرحله رونمایی می‌رسند.

افتتاح خط تولید واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی، راه اندازی خط تولید موتور ۳ سیلندر کم مصرف یورو ۶ و آزمایشگاه ملی قوای محرکه، افتتاح طرح تولید یک رام قطار هفت واگنه مترویی در تهران، رونمایی از ناحیه نوآوری شریف، افتتاح خط تولید ۵ محصول زیست فناوری از جمله محصولاتی هستند که با حضور رئیس جمهور رونمایی می‌شوند.

یکی از این طرح‌ها که قرار است رونمایی شود افتتاح طرح تولید یک رام قطار ۷ واگنه مترویی در تهران است که توسط محققان جهاد دانشگاهی با همکاری ۱۸ شرکت دانش بنیان به نتیجه رسیده است.

مراحل تست گرم این قطار ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ در خط تست پایانه فتح‌آباد با موفقیت انجام شد. سیستم رانش این قطار شامل تمام بخش‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است که وظیفه تأمین تغذیه الکتریکی؛ کنترل و حفاظت و راهبری؛ حرکت و توقف قطار را برعهده دارد. ۲۰ دستگاه گیربکس؛ ۲۰ دستگاه موتور ترکشن؛ ۱۰ دستگاه سیستم کنترل دور موتورها؛ ۴ دستگاه تغذیه تجهیزات جانبی و یک ست کامل TCMS که کنترل و نظارت بر اجزای فوق را برعهده دارد، زیربخش‌های سیستم رانش هستند که توسط جهاد دانشگاهی طراحی، ساخته و در این قطار قرار داده شده است.

دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در خصوص این دستاورد ملی گفت: خیلی‌ها باور نداشتند ساخت قطار مترو در داخل و به‌ویژه بخش سیستم پیچیده کنترلی آن قابل انجام باشد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.