جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 3282
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,405,499
قیمت زولبیا و بامیه ۴۸ هزارتومان اعلام شد (یکشنبه 1400/01/22)

ایرنا:
رییس اتحادیه قنادان تهران گفت: قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک برای ماه مبارک رمضان ۴۸ هزار تومان تعیین شده است.


«علی بهره مند» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اعمال محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا و آغاز ماه مبارک رمضان در پایان هفته جاری، اظهار داشت: قنادی ها در گروه یک شغلی قرار دارد و در با وجود تعطیلی بازار در پایتخت می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه بخشی از روغن مورد نیاز قنادان برای ماه مبارک رمضان تامین شده است، خاطرنشان کرد: بخش دیگری از مصرف تولیدکنندگان شیرینی از طریق خرید از بازار آزاد انجام می شود تا بتوانند محصول کافی تولید و عرضه کنند.

بهره مند با بیان اینکه در تولید و عرضه زولبیا و بامیه و سایر شیرینی های مردم مشکلی وجود ندارد، تاکید کرد: تهیه مواد اولیه، دغدغه قنادان است اما تاکنون در تامین آن با مشکل کمبود مواجه نشده اند.

به گفته وی، خرید تولیدکنندگان شیرینی از بازار آزاد بر قیمت محصول تاثیر گذار است اما قنادان در تلاش هستند تا کمترین درصد افزایش را در شرایط فعلی اعمال کنند.

رییس اتحادیه قنادان تهران گفت: قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک ۴۸ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۳۸ هزار تومان تعیین شده است.

به گزارش ایرنا، قیمت جدید زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان با توجه به قیمت مواد اولیه تعیین و به اتحادیه‌ها و صنوف مربوطه ابلاغ می شود.

سال گذشته به ازای هر کیلوگرم زولیبا و بامیه درجه یک قیمت ۲۴ هزار تومان در نظر گرفته شده بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.