جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46494
بازديد امروز: 11617
ميانگين بازدید: 60632
بازديد کل: 165,729,018

خراسان رضوی بیشترین گازرسانی به واحدهای تولیدی کشور را دارد (دوشنبه 1400/01/23)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: در سه سال گذشته بیشترین حجم گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی کشور در این استان انجام شده که این اقدام گام بلندی در پشتیبانی از تولید بوده است.


حسن افتخاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس گزارش شرکت ملی گاز تا پایان سال ۱۳۹۹، هزار و ۱۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در خراسان رضوی از محل اعتبارات ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و مستند به مصوبه شورای اقتصاد گازرسانی شده است.

وی ادامه داد: با گازرسانی انجام شده به این تعداد واحد تولیدی و صنعتی استان، ۶۶ میلیون و ۸۶۱ هزار لیتر سوخت مایع صرفه جویی شده است که این مهم علاوه بر کاهش هزینه های تولید موجب کمک به رشد اقتصادی استان و کشور و حفظ و صیانت از محیط زیست می شود.
افتخاری اظهار داشت: بر اساس این طرح که از سه سال گذشته آغاز شده است، اعتبار مورد نیاز برای اجرای شبکه و گازرسانی تا در واحدهای تولیدی و صنعتی توسط شرکت ملی گاز ایران و وزارت نفت نفت تامین می شود.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی تصریح کرد: یکی از سیاست های شرکت گاز استان حمایت و پشتیبانی از مجموعه های تولیدی و صنعتی است. در سه سال گذشته رقمی بالغ بر ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال برای گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی مشمول مصوبه شورای اقتصاد در این استان هزینه شده است.
افتخاری گفت: با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، شرکت گاز خراسان رضوی مصمم است امسال نیز بیشترین سهم و عملکرد کشور را در زمینه تامین سوخت پاک گاز طبیعی و گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی با استفاده بهینه از ظرفیت قانونی ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید محقق سازد.
هم اکنون حدود ۲.۵ میلیون مشترک شهری و روستایی زیر پوشش خدمات گازرسانی خراسان رضوی هستند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.