جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 3151
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,405,368
ایجاد بیش از ۴۱ هزار نفر شغل جدید در شهرک‌های صنعتی در سال ۹۹ (سه شنبه 1400/01/24)

ایرنا:
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از ایجاد ۴۱ هزار و ۵۰۱ نفر شغل جدید در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور در سال ۹۹ خبر داد.


«علی رسولیان» امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: عمده این مشاغل در زمینه‌های فلزی، شیمیایی، غذایی، آشامیدنی، کانی‌های غیرفلزی، سلولزی، نساجی، خدمات و برق و الکترونیک بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان اشتغال جدید در مقایسه با سال ۹۸ رشد ۳۰ درصدی نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خاطرنشان‌کرد: مطابق برنامه‌ریزی انجام شده، امسال دست‌کم سه‌هزار و ۵۰۰ طرح با اشتغال ۵۵ هزار نفری از محل راه‌اندازی بنگاه‌های اقتصادی در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور به بهره‌برداری می‌رسد.

وی درخصوص راه‌اندازی واحدهای جدید، توضیح‌داد: فعالان اقتصادی با مراجعه به سامانه بهین‌یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت، ابتدا به سراغ واحدهای راکد و سپس واحدهایی می‌روند که به دلیل بدهی تحت تملک بانک‌ها درآمده است و اولویت بازفعال‌سازی با آنهاست و در غیر این صورت مجوز ایجاد واحدهای جدید داده می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سال گذشته چهار هزار و ۵۱۳ هکتار زمین برای فعالیت ۱۰ هزار و ۶۲۷ بنگاه‌های اقتصادی جدید در شهرک‌های صنعتی واگذار شد.

وی بیان‌داشت: این آمار در مقایسه با سال ۹۸ رشد ۸۲ درصدی از نظر زمین واگذار شده و رشد ۸۳ درصدی از نظر تعداد بنگاه‌ها داشته است.

رسولیان اظهار داشت: حدود ۱۰ هزار بنگاه اقتصادی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد در شهرک‌های صنعتی وجود دارد که اگر به‌طور متوسط ۲۰ شغل در هر یک از آنها ایجاد شود، به اشتغال ۲۰۰ هزار نفری خواهد انجامید.

به گزارش ایرنا، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با داشتن ۸۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۷۸ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۳۸ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۹۰ هزار و ۷۴ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۴۶ هزار و ۸۲۲ واحد صنعتی و سه هزار و ۷۸ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۴۱ هزار و ۵۵۸ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.