جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 1473
ميانگين بازدید: 46711
بازديد کل: 160,403,690
رشد ۱۰۵ درصدی فروش شرکت‌های معدنی بورس (چهارشنبه 1400/01/25)

خبرگزاری فارس:
شرکت‌های معدن و صنایع معدنی فعال در بورس، سال گذشته رشد فروش ۱۰۵ درصدی را به ثبت رساندند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت سوژه‌ای با عنوان «حمایت از تولید و اشتغال‌زایی با پشتیبانی از بورس» خواستار توجه بیشتر به شرکت‌های بورسی در جهت رشد اقتصادی و اشتغال در کشور شدند.

در این مورد باید گفت: طی ۱۲ ماه سال گذشته یعنی سال 99، ارزش فروش ۷۴ شرکت معدن و صنایع معدنی در بورس از ۳۲۲ هزار میلیارد تومان عبور کرد که نسبت به عملکرد سال پیش از آن با رشد ۱۰۵ درصدی همراه شد.

همچنین فروش اسفند ماه ۹۹ نیز جهش ۲۰۳ درصدی را تجربه کرد و به ۴۴.۶ هزار میلیارد تومان رسید.

در سال گذشته فولاد مبارکه با فروش ۷۷.۴ هزار میلیارد تومانی و ثبت رشد ۹۸ درصدی، در صدر فهرست پرفروش‌ترین‌های گروه معدن و صنایع معدنی ایستاد.

پس از آن شرکت ملی صنایع مس (فملی) با فروش ۴۱.۹ هزار میلیارد تومانی رشد ۸۷ درصدی را ثبت کرد و در جایگاه دوم پرفروش‌ها قرار گرفت. در جایگاه سوم نیز فولاد خوزستان (فخوز) با ۳۰.۶ هزار میلیارد تومان فروش محصولات خود، افزایش ۹۳ درصدی را پشت سر گذاشت.

شرکت‌های گل گهر، چادرملو، ذوب آهن، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه جنوب، فولاد سپید فراب کویر و فولاد خراسان در جایگاه چهارم تا دهم ارزش فروش قرار گرفتند.

در حال حاضر سهم فروش شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در بورس از کل فروش شرکت‌ها در سال قبل، ۳۴ درصد است، در حالی که سهم ارزش بازار آن‌ها از کل بازار سهام ۲۴ درصد بوده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.