جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46492
بازديد امروز: 35000
ميانگين بازدید: 62402
بازديد کل: 165,696,884

امکان خرید برق برای صنایع بزرگ از طریق بورس فراهم شد (یکشنبه 1400/02/05)

ایرنا:
سخنگوی صنعت برق گفت: طبق مصوبه سال گذشته هیات وزیران، صنایع بالای ۵ مگاوات از امروز می‌توانند برق موردنیاز خود را از طریق بورس انرژی خریداری کنند.


«مصطفی رجبی مشهدی» روز یکشنبه در پیامی تصویری افزود: هیات وزیران ۲۰ مهرماه پارسال مصوب کرده بود صنایع بالای ۵ مگاوات بتوانند انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بازار بورس و معاملات دوجانبه خریداری کنند.

وی هدف این مصوبه را کاهش و به حداقل رساندن نقش دولت در تعیین قیمت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: به این ترتیب امکان رقابت فراهم خواهد شدو قیمت در بازار رقابتی شکل می گیرد.

معاون برنامه ریزی اقتصادی شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران ادامه داد: درحال حاضر شرکت توانیر تنها خریدار انحصاری برق است که آن را با تعرفه های تکلیفی به صنایع واگذار می کند.

رجبی مشهدی گفت: اکنون و با این مصوبه صنایع بالای ۵ مگاوات در یک بازار رقابتی برق مورد نیاز خود را از بورس و یا قراردادهای دوجانبه خریداری خواهند کرد و این به نفع آنها است.

وی افزود: اجرای این مصوبه نیاز به فراهم شدن زیرساخت های موردنیاز داشت و از طرف دیگر شرکت ها و صنایع مشمول می بایست کد معاملاتی دریافت می کردند فرصت داده شده بود تا ابتدای اردیبهشت ماه این شرایط فراهم شود.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: درحال حاضر ۶۹۰ صنعت کشور که ۲۷درصد مصرف برق را به خود اختصاص می دهند مشمول این مصوبه شده که بخش عمده ای از آنها کد معاملاتی را گرفته و می توانند فعالیت خود را از امروز آغاز کرده و برق را از بورس یا معاملات دوجانبه خریداری کنند.

رجبی مشهدی ادامه داد: تعداد دیگری هم درحال پیگیری دریافت کد بورسی هستند تا معاملات خود را شروع کنند.

وی افزود: آن دسته از صنایع مشمول که تاکنون اقدامی برای دریافت کد معاملاتی نکرده اند باید به شرکت های برق مراجعه و طی یک قرارداد به آنها اجازه دهند از طرف این صنایع برق موردنیاز را از طریق بورس و معاملات دوجانبه خریداری کنند.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: به این ترتیب صنایع می توانند در یک بازار رقابتی برق خود را خریداری کرده و صنعت برق نیز در اسرع وقت به پول خود دست یافته و به این گونه امکان سرمایه گذاری جدید برای توسعه صنعت برق فراهم شده ضمن آنکه نقش دولت هم کاهش خواهد یافت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.