جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46492
بازديد امروز: 33453
ميانگين بازدید: 62402
بازديد کل: 165,695,337

رشد ۷۶ درصدی درآمد عملیاتی بنیاد مستضعفان در سال گذشته (سه شنبه 1400/02/07)

ایرنا:
معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان از رشد اقتصادی ۱۳.۸ درصدی همزمان با سال جهش تولید و افزایش درآمدهای عملیاتی بنیاد تا ۷۶ درصد خبر داد.


به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، سید محمد اتابک در تشریح جزئیاتی از فعالیت‌های اقتصادی بنیاد در سال ۹۹ اظهار کرد: بنیاد مستضعفان با وجود مشکلات اقتصادی کشور و تحریم‌های ظالمانه‌ای که این بنیاد و تمام شرکت‌هایش را هدف قرار داده بود توانست رشد اقتصادی ۱۳.۸ درصدی را همزمان با سال جهش تولید محقق کند.
 
معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با بیان اینکه این رشد اقتصادی با کار جهادی کارگران و برنامه‌ریزی در جهت جهش تولید در سال ۹۹ محقق شد، افزود: در سال گذشته بنیاد مستضعفان در بخش اقتصادی توانست درآمدهای عملیاتی خود را به میزان ۷۶ درصد افزایش دهد.
 
وی اضافه کرد: علاوه بر این بنیاد مستضعفان موفق شد با وجود تشدید تحریم‌های ایالات متحده آمریکا، علیه هلدینگ‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه‌اش، به میزان ۳۱ درصد بر سرمایه‌گذاری‌ها در پروژه‌های زیرساختی و اساسی بنیاد اضافه کند.
 
اتابک با بیان اینکه در سال ۹۹ پروژه‌های افتتاح شده در بنیاد مستضعفان، ارزشی بالغ بر ۱۷۲ هزار میلیارد تومان داشته‌اند T گفت: افتتاح فاز ۲ فولادسازی در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، بهره‌برداری از فاز نخست نیروگاه خرم‌آباد، تکمیل کارخانه قوطی‌سازی کرمانشاه و افتتاح ۱۶ طرح کشاورزی و دامپروری بخشی از این پروژه‌ها بود که بنیاد مستضعفان با هدف تامین نیازهای زیرساختی و اساسی کشور و همچنین قطع وابستگی به خارج و البته ارزآوری برای کشور به بهره‌برداری رسید.
 
وی اضافه کرد: ارزش این پروژه‌ها با احتساب پروژه راه اندازی ۲ واحد گازی در بلوک یک نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد که واحد بخار آن طی سال جاری به بهره برداری خواهد رسید، بالغ بر ۱۹۷ هزار میلیارد تومان است.
 
معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با اشاره به اضافه شدن ۳ شرکت جدید به شرکت‌های بورسی بنیاد در سال ۹۹ گفت: در سال گذشته با هدف مردمی شدن اقتصاد،   شرکت جدید از شرکت‌های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان به جمع شرکت‌های بازار سرمایه اضافه شدند و تعداد شرکت‌های بورسی بنیاد، به ۳۶ شرکت افزایش یافت.
 
به گفته وی علاوه بر این موارد، در سال ۱۳۹۹ میزان صادرات در  گروه بنیاد نیز رشدی ۱۷.۵ درصدی را ثبت کرد.
 
اتابک خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان از ابتدای شیوع کرونا تا امروز بالغ بر سه هزار میلیارد تومان را برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر تخصیص داده و در سال گذشته نیز بیش از دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در جهت محرومیت‌زدایی از طریق ارائه خدمات مستقیم و غیرمستقیم، هزینه کرده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.