جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 36546
ميانگين بازدید: 47233
بازديد کل: 160,396,193
خودروسازان سال ۱۴۰۰ را با رشد ۱۱۷ درصدی تولید آغاز کردند (سه شنبه 1400/02/07)

ایرنا:
بررسی آمارهای منتشره سامانه کدال حاکی از تولید ۶۴ هزار و ۱۳۸ دستگاه خودرو از سوی سه خودروساز بزرگ داخلی یعنی ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در فروردین‌ماه ۱۴۰۰ و رشد ۱۱۷.۸ درصدی آن در هم‌سنجی با پارسال است.


به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از سامانه یاد شده، ایران‌خودرو به عنوان بزرگترین خودروساز کشور در سال ۹۹، فروردین ماه امسال را با قدرت آغاز کرد و موفق به تولید ۳۳ هزار و ۸۱۹ دستگاه خودرو شد. آماری که در مقایسه با فروردین ماه ۹۹ رشد ۱۱۵.۳ درصدی نشان‌ می‌دهد.

آبی‌پوشان جاده مخصوص فروردین‌ماه پارسال ۱۵ هزار و ۷۰۴ دستگاه خودرو تولید کرده بودند.

در ماهی که گذشت ایران‌خودرو ۲۴ هزار و ۷۲۹ دستگاه خودرو در گروه پژو، سه‌هزار و ۷۷۴ دستگاه در گروه سمند، سه‌هزار و ۶۸ دستگاه دنا، یک‌هزار و ۵۱۶ دستگاه رانا و ۷۳۲ دستگاه هایما تولید کرد.

نکته قابل توجه اما نبود «تارا» به عنوان خودروی نوبرانه این گروه در جداول آماری این ماه است.

رشد ۱۹۲ درصدی سایپا

سایپا به عنوان دومین خودروساز بزرگ کشور در سال گذشته، نخستین ماه سال ۱۴۰۰ را با رشد چشمگیر ۱۹۲.۹ درصدی در تولید آغاز کرد.

این آمار مشتمل بر یک‌هزار و ۶۴۴ دستگاه وانت پراید (سایپا ۱۵۱)، ۱۸ هزار و ۹۶۵ دستگاه تیبا و ۷۸۵ دستگاه شاهین (خودروی نوبرانه سایپا) است.

فروردین‌ماه ۹۹ نارنجی‌پوشان جاده مخصوص موفق به تولید تنها هفت‌هزار و ۳۰۴ دستگاه خودرو شده بودند.

رشد ۳۸ درصدی تولیدات پارس‌خودرو

برپایه آمارهای سامانه کدال، پارس‌خودرو به عنوان سومین خودروساز بزرگ کشور در فروردین‌ماه هشت‌هزار و ۹۲۵ دستگاه خودرو تولید کرد که در مقایسه با آمار ۶ هزار و ۴۳۷ دستگاهی این خودروساز در فروردین ۹۹، رشد ۳۸.۶ درصدی نشان می‌دهد.

پارس‌خودرو در ماهی که گذشت هشت‌هزار و ۲۵۵ دستگاه خودرو در گروه Q۲۰۰ (کوئیک) و ۶۷۰ دستگاه در گروه S۲۰۰  (ساینا) تولید کرد.

به گزارش ایرنا، بررسی مهمترین برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۴۰۰ حاکی از برنامه‌ریزی برای تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه انواع خودروی سواری و وانت است.

با توجه به تولید ۹۸۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع سواری و وانت در سال ۹۹، رشد ۲۱.۹ درصدی در این بخش پیش‌بینی شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در جلسه کمیته خودرو گفت: خودروسازان برای تامین نیاز داخل باید ضمن برنامه‌ریزی برای افزایش کمی محصولات خود، بیش از پیش در مسیر ارتقای کیفی و تولید خودروی باکیفیت و در شان مردم گام بردارند.
«علیرضا رزم‌حسینی» بر لزوم داخلی‌سازی حداکثری قطعات خودرو تاکید کرد و افزود: شرکت‌های خودروسازی باید این مهم را به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های کاری مدنظر قرار داده و برای تحقق آن در سال جاری برنامه‌ریزی کنند.

«محسن صالحی‌نیا»، رییس هیات عامل ایدرو نیز در این جلسه با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای افزایش تولید شرکت‌های خودروسازی، خاطرنشان‌کرد: در سال ۱۴۰۰ بیش از یک میلیون دستگاه خودرو توسط دو خودروساز بزرگ تولید و روانه بازار خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.