جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46259
بازديد امروز: 11269
ميانگين بازدید: 42190
بازديد کل: 156,517,447
صادرات کالاهای ایرانی به ۱۴۳ کشور جهان در سال ۹۹ (یک شنبه 1400/02/12)

ایرنا:
سخنگوی گمرک گفت: باوجود شدت گرفتن تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌های ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در سال ۹۹، ایران به بیش از ۱۴۳ کشور جهان صادرات و از ۱۲۳ کشور واردات داشته است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از گمرک جمهوری اسلامی ایران، «سید روح‌الله لطیفی» اظهار داشت: ایران در سال ۹۹ به ۱۴۳ کشور جهان انواع کالاها را صادر کرده که ارزش آن افزون بر ۳۴ میلیارد و ۹۹۸ میلیون دلار بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت از ۱۲۳ کشور جهان به ارزش ۳۸ میلیارد و ۸۹۲ میلیون دلار واردات انجام داده است.

لطیفی خاطرنشان‌کرد: سه مقصد کالاهای تجاری ایران، نخست چین با بیش از ۹ میلیارد و ۷۷ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۲۳۴ دلار، دوم عراق با هفت میلیارد و ۴۴۸ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۶۷۳ دلار و سوم امارات متحده عربی با چهار میلیارد و ۶۶۱ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۶۸۲ دلار بودند.

وی ادامه‌داد: پس از این سه کشور، ترکیه با ۲ میلیارد و ۵۳۶ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۶۸۸ دلار و افغانستان با ۲ میلیارد و ۳۰۸ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۲۵۹ دلار، اصلی‌ترین مقاصد کالاهای ایرانی در سال ۹۹ بودند و همچنین کمترین صادرات ایران در اطلس جهانی تجارت به کشور لوکزامبورگ با ۴۴۸ دلار بوده است.

سخنگوی گمرک درباره کشورهای طرف معامله برای تامین کالاها و واردات به ایران نیز گفت: در سال ۹۹ مبدا اصلی واردات کشور شامل کشور چین با ۹ میلیارد و ۸۴۳ میلیون و پنج هزار و ۹۵۱ دلار و پس از آن، امارات متحده عربی با ۹ میلیارد و ۷۵۷ میلیون و ۷۸۷ هزار و ۵۹۱ دلار و ترکیه با چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون و ۹۱هزار و ۸۲ دلار بودند.

وی بیان‌داشت: نزدیک به ۵۰ درصد صادرات کشور در سال ۹۹ را محصولات پتروشیمی و پایه نفتی، ۲۰ درصد آن محصولات معدنی و صنایع معدنی، ۱۸ درصد آن محصولات کشاورزی و صنایع غذایی و حدود ۱۰ درصدی صادرات کالاهای صنعتی و میعانات گازی و صنایع دستی (با هم سهمی بیش از یک درصد) تشکیل دادند.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین آمار اعلام شده گمرک در فروردین‌ماه امسال ۱۰ میلیون و ۳۴۳ هزار تن کالا به ارزش پنج میلیارد و ۷۶۲ میلیون دلار بین ایران و شرکای تجاری مبادله شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن ۳۲ درصد و از نظر ارزش ۶۲.۵ درصد افزایش داشت. مقایسه حجم صادرات و واردات کشور در فروردین‌ماه سال‌جاری حاکی از تراز مثبت ۱۷۴ میلیون دلاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.