جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 29336
ميانگين بازدید: 47233
بازديد کل: 160,388,983
ظرفیت تولید روغن ۳ برابر نیاز کشور است (شنبه 1400/02/18)

ایسنا:
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) گفت که ظرفیت تولید روغن سه برابر نیاز کشور است و در زمینه تامین مواد اولیه نیز گشایش‌های خوبی در پایان سال گذشته رخ داده، بنابراین مشکلات مربوط به بازار روغن جامد احتمالا مربوط به زنجیره و ترکیب عرضه به بازار است.

مهدی صادقی نیارکی در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت تولید روغن گفت: در حوزه تولید روغن هیچ گلوگاهی وجود ندارد و در حال حاضر ظرفیت نصب شده سه برابر نیاز کشور است.  

همچنین به گفته وی تولید روغن در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۸ کاهش داشته، اما نسبت به سال‌های قبل بیشتر بوده است. به ویژه در ماه‌های آخر سال گذشته که جبران شد و به حدود ۱۷۵ هزار تن رسید. این در حالی است که در سال‌های قبل از ۱۳۹۸، تولید روغن ماهانه حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تن بود.  

صادقی نیارکی همچنین در پاسخ به سوالی درباره نابسامانی وضعیت بازار روغن جامد گفت: خرید مواد اولیه انجام شده و در حال انجام است و موجودی مخازن نیز مناسب است. اما اینکه چرا بازار روغن‌جامد همچنان دچار مشکل است مربوط به زنجیره و ترکیب عرضه به بازار است.  

وی در پاسخ به اینکه آیا مشکلات تأمین مواد اولیه عامل نابسامانی بازار روغن جامد است، تصریح کرد: در بحث مواد اولیه ممکن است تامین و تخصیص ارز مسئله باشد، چراکه شرکت‌ها با سابقه هستند و شبکه زنجیره تامین خود را دارند و از این نظر مشکلی وجود ندارد. در حوزه تامین مواد اولیه هم پایان سال گشایش‌های خوبی اتفاق افتاد و جزئیات آن نیز زیر نظر بخش بازرگانی است.

گفتنی است که سال گذشته بازار روغن بارها با تلاطم، کمبود و افزایش قیمت مواجه شد؛ تا جایی که حتی با تشکیل صف‌های طولانی و حواشی دیگر از جمله دریافت کارت ملی برای ارائه روغن در برخی فروشگاه‌ها مواجه شد و شواهد حاکی از این است که تامین بازار روغن جامد همچنان با مشکلاتی مواجه است. در این میان در آخرین روزهای سال گذشته قیمت روغن مایع و جامد بین ۸۰ تا ۱۴۶ درصد نسبت به قبل افزایش داشته است. در این دوره میزان واردات روغن و مواد اولیه آن بالغ بر سه میلیون تن بوده و تا اواسط فروردین بیش از ۳۴۰ هزار تن روغن خام و بالغ بر ۳۵۵ هزار تن دانه های روغنی در گمرک و بنادر دپو شده است.

همچنین در فروردین ماه بالاترین افزایش قیمت نسبت به پارسال به گروه «روغن و چربی ها» با ۱۰۹.۳ درصد اختصاص دارد. این در حالی است که دانه روغنی از جمله پنج قلم دریافت کننده ارز ۴۲۰۰ تومانی است که برای سال جاری هم پرداخت نرخ ارز ترجیحی به آن ادامه خواهد داشت.

بر اساس تصمیمات قبلی ستاد تنظیم بازار،  کارخانه‌های تولیدی در سال جاری باید نسبت به تولید ماهانه ۱۸۰ هزار تن روغن که ۱۲۰ هزار تن در بخش های خانوار، ۲۵ هزار تن در بخش صنف و ۳۵ هزار تن در بخش صنعت خواهد بود، اقدام کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.