جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 29270
ميانگين بازدید: 47233
بازديد کل: 160,388,917
۱۰ هزار واحد مسکن ملی در کشور آماده افتتاح است (شنبه 1400/02/18)

ایرنا:
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:‌ نزدیک به ۱۰ هزار واحد مسکن ملی آماده افتتاح است و ما در وزارت راه و شهرسازی به دنبال آن هستیم تا با مقیاس‌های بیشتری افتتاح طرح اقدام ملی مسکن را داشته باشیم.


به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «محمود محمودزاده» در خصوص جزئیات افتتاح‌های طرح اقدام ملی مسکن تا پایان دولت دوازدهم گفت: با توجه به اینکه بخشی از واگذاری‌ها به شکل واگذاری گروهی و کوچک مقیاس بوده است، این اطلاعات در حال جمع‌آوری و نهایی‌شدن است و به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون مسکن و ساختمان ادامه داد: ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد طرح اقدام ملی مسکن نیز آبان سال ۹۹ افتتاح شد.

محمودزاده در خصوص اجاره‌داری حرفه‌ای و تصمیم دولت برای اجرایی شدن آن گفت: سال گذشته آیین‌نامه اجاره‌داری حرفه‌ای به دولت ارسال شد و اکنون در کمیسیون‌های دولت در دست بررسی است.

وی در خصوص بازار اجاره نیز گفت: کمک ودیعه اجاره و تمدید اجاره‌ها به ستاد ملی کرونا پیشنهاد شده است و ستاد در این باره تصمیم‌گیری خواهد کرد.

محمودزاده ۱۹ خرداد آخرین مهلت ثبت اطلاعات سکونتی و ملکی در سامانه املاک و اسکان اعلام و بیان کرد:‌ در قانون، دو ماه برای تکمیل اطلاعات در سامانه ملی املاک و اسکان زمان گذاشته شده که بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، سرپرستان خانوار باید اطلاعات سکونتی و ملکی خود را در سامانه به نشانی http://amlak.mrud.ir ثبت کنند.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، همه اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به ثبت اطلاعات سکونتی و املاک خود در سامانه هستند و قانونگذار برای اشخاص حقوقی دو برابر مالیات را پیش‌بینی کرده است.

وی ادامه داد:‌ در این قانون، برای اشخاص حقیقی داشتن ۲ واحد مسکونی در صورتی که در دو شهر مختلف باشند، مجاز است و مشمول مالیات نمی‌شوند اما برای  اشخاص حقوقی این امکان سلب شده و قانون برای شخصیت‌های حقوقی سخت گیرانه‌تر عمل می کند. از این رو صاحبان املاک حقوقی چنانچه ملکی خالی در اختیار داشته باشند، مشمول دو برابر مالیات می شوند.

به گزارش ایرنا، وزارت راه و شهرسازی به منظور سهولت ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان، ۲۴ ساعته به پرسش های شهروندان پاسخ می‌دهد؛ بر این اساس، مرکز ارتباط مردمی سامانه ملی املاک و اسکان کشور با شماره ۵۹۱۹۸-۰۲۱ وشماره پیامکی ۰۲۱۱۹۳ برای پاسخگویی به صورت ۲۴ ساعته آمادگی دارد.

شهروندان تهرانی با شماره گیری ۵۹۱۹۸ و شهروندان دیگر استان‌ها نیز با تماس با شماره‌ ۰۲۱۵۹۱۹۸ می‌توانند در گفت‌وگو با کارشناسان مرکز ارتباط مردمی سامانه ملی املاک و اسکان کشور موضوع‌ها و سوالات خود را مطرح کنند.

انجام خوداظهاری از طریق سامانه در اینترنت و با رایانه شخصی نیز به صورت رایگان برای عموم فراهم است، ضمن اینکه استفاده از خدمات دفاتر پیشخوان دولت و با هزینه شخصی نیز امکان‌پذیر است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.